Luk fuldskærm

SUPER FIN EJERLEJLIGHED TÆT PÅ BÅDE UNIVERSITET OG BY!


Nu har du chancen for at købe en af de eftertragtede lejligheder på Sofievej i Vejgaard. Her er du placeret tæt mellem både Universitet og by, hvilket giver dig det optimale udgangspunkt for at leve logistisk perfekt under dit studieforløb. Lejligheden er foruden studiebolig også en oplagt investeringcase som udlejningsbolig.

Sofievej er en rolig vej i det centrale Vejgaard, en af de allermest eftertragtede og populære bydele i Aalborg. Her er der fortinsvis villaer, men også et begrænset udvalg af lejligheder, som derfor naturligt bliver en eftertragtet vare, da der ikke er ret mange. Området her omkring "Det hvide hus" på Sofievej er særligt polulært. Udover nogle super fine og lejligheder til overkommelige priser, nyder du godt af stor altan, udsigt og super fine parkeringsfaciliteter.

Ejerforeningen er veldrevet og professionelt administreret og er karakteriseret ved super lave fællesudgifter. Man arbejder pt. med et forslag om lettere renovering af ejendommens VVS installationer, som, hvis det realiseres vil øge fællesudgifterne en smule. Yderligere information herom fås ved henvendelse til ejendomsmægleren.

Lejligheden er egentlig en stor 1-værelses lejlighed på 55 m2, men som et led i handlen tilbyder sælger at omdanne den til en 2- værelses ved at opsætte og bekoste en skillevæg som kan placeres efter købers ønske.

Lejligheden fremtræder overalt gennemmoderniseret og udmærker sig ved at nuværende ejer har kælet for den ved sin overtagelse.

Særligt køkkenet og badeværelset udmærker sig ved at være langt over niveau for lejligheder af samme type og pris.

Kontakt Bo Lynge for en aftale om fremvisning på 2120 0808
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING