Luk fuldskærm NYHED

Udsigtsvilla på bedste beliggenhed i Støvring


Velkommen til Søndervang i Støvring.

Støvring er på mange måder en "stor by". Her er alt, hvad en typisk familie har brug for i hverdagen. Her er flere gode skoler, daginstitutioner, dagligvareforretninger, specialforretninger, apotek og meget mere. Det gør en ellers travl hverdag en smule nemmere. Støvring har en skøn natur som indbyder til en masse gåture og stisystemet er helt fantastisk, så man kan trygt sende sine børn afsted i skole. Fra boligen er der kort afstand til både kælkebakken og Mastrupsøerne - bedre beliggenhed finder man ikke i Støvring.

Villaen er perfekt indrettet med børneafdeling i underetagen og voksenafdeling på 1. sal.

Fra entreen er der direkte adgang til huset underetage, hvor der er 3 store værelser, bryggers, badeværelse samt disponibelt rum - oplagt til børneafdeling. Fra rummeligt "trapperum" er der adgang til huset 1. sal.

Så snart du kommer op ad trappen får man en fornemmelse af den fantastiske udsigt som definerer hele etagen. Stor åben spisestue/ opholdsstue med udgang til både udsigtsterrasse samt stor "opholdsterrasse", hvor man kan nyde de lange sommeraftener, som vi går i møde. Herfra er der trappe op til resten af grunden, som rummer et utal af muligheder....
.
Etagen indeholder desuden fint køkken samt soveværelse med eget badeværelse

Grunden er en historie for sig og er ekstremt sjælden. Udsigten er fænomenal og svær at finde tilsvarende. Grunden har mange hyggelig kroge og der er plads til masser af hygge og leg. Grundens mange niveauer tilfører den noget helt særligt.

Til huset følger desuden garage.

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING