Luk fuldskærm SOLGT

STOR OG RUMMELIG FAMILIEVILLA MED PLADS TIL ALT OG ALLE !


På Stjernevej i det meget populære og yderst centralt beliggende Scheelsmindekvarter, finder du denne attraktive og yderst rummelige rødstensvilla.

Der er tale om en af områdets mest markante og iøjnefaldende villaer som med sit areal på hele 247 kvm, heraf de 217 kvm med status som boligareal og de resterende 30 kvm med status af carport, virkelig tilbyder al den plads som den store og moderne børnefamilier efterspørger.

Beliggenheden er helt i top med særdeles kort afstand til både Aalborg C. samt City Syd. Lokalt har du kort gåafstand til Sofiendalsskolen, Aalborg Chang, Skov og Zoologisk Have samt lokalt indkøb i "Skipperen", hvor du finder både dagligvare- og specialbutikker.

Infrastrukturen er ligeledes i top med busser i begge retninger samt kort afstand til E45.

Boligen ligger på en ugeneret hjørnegrund, hvor du altid kan ramme en krog med sol. Ejendommen er af de nuværende ejere nænsomt istandsat med stor respekt for villaens oprindelige stil og formsprog. Man har nøje valgt en harmonisk løsning med et velafbalanceret mix imellem den originale stil krydret med ultramoderne løsninger, som for eksempel det elegante hvide, minimalistiske køkken/alrum samt de luksuriøse 22 millimeter tykke massive egetræsgulve -lagt i smukt sildebensmønster - LÆKKERT!

Boligen har en nem og overkommelig have, som ikke kræver den store indsats samt et par gode og hyggelige terrasser, hvor du kan koble af og nyde roen ovenpå en hård arbejdsdag.

Boligen byder velkommen i rummelig entre, hvorfra der er videre adgang til det store alrum/spisestue med adgang til stor og indbydende delvist overdækket terrasse, som vender mod vest. I åben forbindelse hermed finder du den lyse og hyggelige opholdsstue med elegant, indmuret pejs. Fra såvel alrum som stue er der kig ud i den grønne og hyggelige have. Fra stuen er der desuden adgang til endnu en overdækket, sydvendt terrasse.

Stor forældreafdeling med rummeligt soveværelse med faste skabe og adgang til stort badeværelse i lyse farver med egen vask til både mor og far. Endvidere to gode børneværelser på ca. 11 og 12 kvm stykket. Til børneværelserne er der en lille fællesgang samt endnu et godt badeværelse, der udover børnebadeværelse også fungerer som gæstetoilet. Stort og moderne spisekøkken i moderne, lette og lyse hvide elementer fra Designa. Her er desuden alt i hårde hvidevarer, som en moderne køber kan ønske sig. Fra køkkenet er der bryggers, som også kan fungere som grovkøkken. Husets oprindelige garage er ombygget og integreret til bolig og udgør i dag husets tredje børneværelse. Sammen med den tilstødende gang er der nærmest tale om en lille lejlighed for sig, eller et anneks om man vil, men i fuld boligstandard og godkendt til bolig. Her vil familiens teenager elske at kunne boltre sig i fred og ro.

Til boligen er der bred og stor carport, hvor dine biler holder i læ for vind og vejr.

Kontakt Indehaver Bo Lynge på 2120 0808 for en fremvisning af denne skønne bolig.!
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING