Luk fuldskærm Solgt

IDYLLISK MURERMESTERVILLA I SÆRDELES HØJ KVALITET I INDRE HASSERIS!


Centralt i Hasseris har du nu muligheden for at erhverve denne skønne murermestervilla, som er beliggende på attraktiv og lukket villavej - tæt på alle dagligdagens interessepunkter. Her er alt, du skal bruge af indkøb, skole og børnehave indenfor gåafstand. Hasseris bymidte ligger kun få minutters gang herfra og der er blot ca. 5 min kørsel til centrum af Aalborg. Du bor endvidere tæt på skøn natur i form at både Mølleparken, skoven, Kridtgraven og efter en rask lille gåtur er du i Zoologisk Have på en solskinssøndag.

Ejendommen er af nuværende ejer løbende moderniseret og fremstår derfor i tip top stand og helt indflytningsklar. Her venter en skøn hverdag for en ny familie uden større renoveringsprojekter så langt øjet rækker. Her skal du bare slå dig ned og nyde livet - må vi foreslå - i den skønneste, lukkede og private have, hvor sommerens liv og hygge med sikkerhed vil udfolde sig til fulde.

Velkommen indenfor:
I stueplan bydes du velkommen i fin entre med plads til at befri dig for overtøjet. Herfra adgang til underetagen. Endvidere er der via smukt trappeforløb adgang til husets førstesal som rummer værelsesafdelingen.

I stueplan har du et fint lille toilet - helt essentielt for huse af denne type, således du og dine gæster har toiletforhold på alle etager. Stort spisekøkken med spiseplads for 4-6 personer i moderne lys stil med grebsfrie, hvide køkkenelementer og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til den skønneste havestue, som er elegant indrettet til spisestue. Her er virkelig miljø og charme og hvem vil ikke gerne nyde en god middag her med det fineste vue ned over den smukke, grønne have. Fra havestuen er der udgang til super hyggeligt terrassemiljø, hvor grillaftenerne kan tilbringes. I stueplan er der endvidere to opholdsstuer ensuite, som indbyder til hygge og afslapning efter en hård dag. Stuerne er optimalt indrettet med henholdsvis tv-stue og opholdsstue.

På førstesalen finder du husets værelsesafdeling. Her er forældresoveværelse samt to rigtig fine børneværelser, Det ene lidt større end det andet. Her er endvidere et skønt og moderne, nyere badeværelse, som lever op til alle de krav, en moderne børnefamilie måtte have.

Huset har en udnyttet tagetage, vi kan kalde den 2. sal. Her er der indrettet kontor/gæsteafdeling og det giver så meget værdi at de kvadratmeter, der ligger her (udnyttet spidsloft som ikke er talt med i boligarealet og som ikke er godkendt til natophold) kan anvendes effektivt og optimalt.

Huset har desuden en rigtig fin kælder, som vi nærmest ikke kan få os til at døbe andet end "underetagen", da den virkelig fremstår i flot stand, nærmest boligkvalitet. Her er der to rigtig gode værelser samt et disponibelt rum og et fint bryggers/vaskerum. Desuden bad/toilet, hvilket er et kæmpe plus.

Denne ejendom er en ener af sin art. Både i indretning, kvalitet, design og størrelse, gør den indtryk. Måske er denne villa dit nye hjem...?

Kontakt ejendomsmægler Bo Lynge på 21200808 for en aftale om fremvisning af denne perle allerede i dag!
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING