Luk fuldskærm

Fantastisk smuk ejendom i hyggelig landsby - mulighed for tilkøb af erhvervsejendom


Nu udbydes en ualmindelig flot ejendom til salg i hyggelig Ulsted. Villaen er flot renoveret og står indflytningsklar - her er alle muligheder for at skabe de perfekte rammer til familien.

Allerede når man ankommer til boligen er man ikke i tvivl om, at der her er tale om en bolig, der er lidt udover det sædvanlige. Her er masser af plads og der er derfor plads til den store familie.

Ulsted er en lille hyggelig by med et stærkt fællesskab. Byen har sin egen skole, som går til og med 6. klasse. Her er børnehave, idrætshal samt en Dagli' Brugen. Her er alt hvad der er behov for i det daglige. Her kan man tilbyde sine børn et trygt område at vokse op i. Der er kort afstand til både Aalborg, Hals og Dronninglund.

Fra rummelig entré er der adgang til mindre værelse/bibliotek og derfra videre adgang til stor gildesal. Her kan kun fantasien sætter grænser - her kan være træningsrum, biograf, tumlerum til de små eller bare et sted, hvor man kan holde store fester.
I stueetagen er der stort og lækkert køkken med adgang til viktualierrum samt det største bryggers denne ejendomsmægler nogensinde har set.

Huset indeholder ikke mindre ed 3 smukke stuer og hyggelig udestue. Flot badeværelse med både brus og badekar.

Fra den ene stue er der svungen trappe til huset 1. sal, som indeholder stort repos, 4 værelser samt badeværelse.

Haven er en historie for sig - her er mange hyggelige terrasser, højbede og smukker træer - generelt er der bare tænkt meget over haven - det ses tydelig - man får næsten fornemmelsen af at være i en skov.

Til huset følger desuden dobbeltgarage.


MULIGHED FOR TILKØB AF ERHVERVSEJENDOM:

Huset her har fungeret som lægebolig for sælgerne i mange år. De ejer derfor den tidligere lægeklinikken, som har haft huse i Vestergade 17. Klinikken er nedlagt, men ejendommen er til salg. Der er mange muligheder for anvendelse og gode parkeringsforhold.

Erhvervsejendommen har følgende nøgletal:

Kontantpris: 1.295.000
Kvm.: 237
Grundareal: 1.237

For yderligere information og fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING