Luk fuldskærm

Stor familievenlig villa på god beliggenhed i Støvring - Stor familievenlig villa på god beliggenhed i Støvring - nyt tag fra 2021 og nyere vinduer


Så er der mulighed for at erhverve denne skønne villa, som kan rumme den helt store familie.

Villaen er beliggende på Vestre Allé, hvorfra der er helt fantastiske stisystemer bl.a. til Karensmindeskolen. Herfra kan man trygt sende børnene i skole. Området er kendetegnet ved den omkringliggende natur, som indbyder til lange gåture omkring søerne - her i vinterperioden er det en fordel, at man som her, bor tæt på kælkebakken, hvor byens børns samles og hygger sig med hinanden.

Støvring er en by med masser af indkøbsmuligheder bestående af flere dagligvarebutikker, specialbutikker indenfor herretøj, dametøj osv. Her er sågar både en Matasforretning og et apotek. Flere skoler, eget gymnasium og masser af muligheder for fritidsaktiviteter. Det er en by, hvor det er let af være familie, for man kan få alt hvad hjertet begærer tæt på sin bolig.

Via fin entré med gæstetoilet er der adgang til husets store spisestue med udgang til terrassen. Her er god plads til langbordet og rummet indbyder til aftener i festligt lang. Spisestuen ligger i åben forbindelse til fin dagligstue, hvorfra der er adgang til virkelig hyggelig pejsestue.

Stort køkken/alrum med god spiseplads og adgang til fint bryggers.

Fra spisestuen er der indgang til kontor og adgang til fordelingsgang. I denne ende af huset finder man, udover kontoret, stort soveværelse med eget badeværelse, 2 børneværelser samt endnu et badeværelse.

Villaen her kan byde på noget, som ikke mange kan prale af. Her får man sit helt eget poolområde med adgang til sauna og bad. Det er her kvarterets børn elsker at komme på besøg på de varme dage, hvor alle trænger til at blive kølet ned.

Fin have med plads til leg, højbede og hygge.

Til villaen følger desuden stort skur med tilhørende skur.

Huset har fået nyt tag i 2021 har nyere vinduer.

For fremvisning kontakt allerede i dag ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING