VI SAMLER PÅ RIGTIG GLADE KUNDER

"Vi oplevede en kompetent og forstående sparringspartner"

Marianne & Steen

Sælger af Herman Bangs Vej 5, 9200 Aalborg SV

Det var en stor fornøjelse at samarbejde med Aalborg Mægleren ifm. vores hussalg. Vi oplevede en kompetent og forstående sparringspartner, der havde fokus på os som kunde. Vi blev løbende orienteret omkring fremvisninger og havde en positiv dialog hele vejen igennem. Vi kan klart anbefale andre at kontakte Aalborg Mægleren for en hurtig og professionel handel.

"Kæmpe anbefaling!"

Jeanette & Christopher

Sælger af Lunekrogen 4, 9200 Aalborg SV

Kæmpe anbefaling! Hele teamet bag Aalborg mægleren, fortjener en kæmpe tak. Mange fremvisninger, altid tilbagemelding og løbende opdatering. Vi havde andre mæglere ude og kigge vores hus, MEN vores mavefornemmelse sagde Aalborg mægleren. Her brugte man ikke det at træde på andre mæglere, fremvisning af statistikker osv. Nej, her får man ærlige, jordnære mæglere som alle gør en kæmpe indsats for at få solgt dit hjem og delagtiggøre dig i processen. Stor tak!

"Hurtigt og kompetent salg af vores lystejendom"

Jytte & Ebbe

Sælger af Nibevej 62, 9200 Aalborg SV

Da vi skulle sætte vores ejendom til salg fik vi projektet vurderet af 3 ejendomsmæglere. To af disse mæglere mente at projektet kunne tage 12 mdr. inden det blev solgt og at vi kunne forvente et moderat afslag i salgsprisen. Vi valgte Aalborg mægleren ud fra en god pris og tilbuddet om en aktiv salgsproces. Bo Lynge satte det hele på skinner, og efter 2 fremvisninger og inden 2 mdr. efter at lystejendommen blev sat til salg var den solgt! For os har hele processen været i trygge hænder og vi er taknemmelige for at valget faldt på Aalborg mægleren.

"God service og stor fleksibilitet"

Sarah og Jakob

Sælger af Follingsvej 19 - Aalborg SV

“Hvor andre havde fejlet, formåede Aalborg Mægleren hurtigt og effektivt at sælge vores hus til en ganske fornuftig pris. Vi oplevede Morten som en venlig, realistisk og ihærdig mægler med fokus på vores behov. God service og stor fleksibilitet. Vi er meget tilfredse"

"Super stærkt forløb hele vejen igennem"

Marie og Jimmie

Sælger af Svenstruphøj 38 - Svenstrup

"Aalborg Mægleren har varetaget salget af vores bolig i Svenstrup, og det har været et super stærkt forløb hele vejen igennem, og vi kan varmt anbefale dem til alle som måtte gå i salgstanker. Kæmpe stort tak til Mai, Bo & hele teamet hos Aalborg Mægleren" 

"Hurtigt salg, professionel håndtering og godt samarbejde"

Astrid og Chris

Sælger af Tritonvej 49 - Gug

"Vi har netop solgt vores hus, hvilket foregik hurtigt og smertefrit. Samtidig er alt omkring salget fra start til slut blevet behandlet meget professionelt og respektfuldt.
Alle aftaler blev overholdt med gode og hurtige tilbagemeldinger! Derudover har vi hele processen igennem følt os hørt og fornemmet et godt samarbejde.
Kan kun give vores bedste anbefalinger og vil klart vælge Aalborg Mægleren en anden gang"

"Bo brugte 4 dage på huset og så var det solgt"

Yvonne

Sælger af Solbakken 5 - Visse

"Da vi skulle sælge vores hus, var vores udgangspunkt at der skulle 3 mæglere ud og vurdere huset. Bo fra Aalborg Mægleren var den første der kom, og da han var gået var der ingen tvivl om at det var ham der skulle sælge for os. Bo er utrolig kompetent, jordnær, professionel, ærlig og ægte. Han brugte 4 dage på huset og så var det solgt. Tusind tak for det gode samarbejde og de største anbefalinger herfra"

"Tusind tak til Bo og Mai for det flotte stykke arbejde i har lavet for os"

Maria og Morten

Sælger af Klokkestabelen 76 - Hasseris

"Tusind tak til Bo og Mai for det flotte stykke arbejde i har lavet for os, med salget af vores skønne rækkehus på Klokkestabelen 76. I overtog huset fra anden mægler og gik til opgaven med stor entusiasme og var optimistiske og samtidigt realistiske på vores vegne. Med jeres hjælp er vi og ungerne nu klar til nye eventyr udenfor 9000 Aalborg"

"De holder hvad de lover, meget engagerede og fleksible"

Ann-Lie og Kent

Sælger af Griegsvej 251 - Frejlev

Aalborg Mægleren fortjener den største ros, de er virkelig professionelle, dygtige og meget ordentlige.
De har på kun 4 måneder solgt vores hus, efter mange fremvisninger endte det med et meget hurtigt salg. De holder hvad de lover, meget engagerede og fleksible.
Bo Lynge og hans team af dygtige medarbejdere får mine varmeste anbefalinger. Vælg dem til salg af din bolig, du vil ikke fortryde det.

“Yderst kompetent vejledning og professionel oplevelse af proceduren, i forbindelse med vores hussalg på Lyngtoften i Gistrup"

Pernille og Buster

Sælger af Lyngtoften 30 - Gistrup

“Vi har fået en yderst kompetent vejledning og oplevet en professionel procedure i forbindelse med vores hussalg på Lyngtoften i Gistrup. Mai fra Aalborg mægleren var dygtig, og vi følte vi var i meget trygge hænder. Huset blev solgt inden for den forventede tidsramme, og derimellem oplevede vi en tæt dialog med Mai, havde hyppige opfølgninger efter fremvisninger, og der var flere planlagte strategier, så salget kunne blive en realitet. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Aalborg Mægleren”.

Ikke så meget pjat, ingen smarte grafer eller salgsgas

Sælger af Gøttrupvej 23 - Aalborg Øst

Vi vil gerne sige jer TAK for din indsats i forbindelse med salg af vores hus. Vi var aldrig i tvivl om at Aalborg Mægleren var det helt rigtige valg for os, da vores hus blev sat i udbud. Ikke så meget pjat, ingen smarte grafer eller salgsgas, helt igennem troværdig og tillidsfuld!! Puha det gik stærkt, men når det endelig skulle være, er vi glade for den løbende information I gav os. Endnu engang tak!

Vi kan kun give vores allerstørste og varmeste anbefalinger!

Michelle og Niklas

Sælger af Heimdalsgade 26A · Vejgaard

Fremragende salg Efter forgæves at have haft bolig til salg ved en anden mægler i 6 måneder, skiftede vi til Aalborg Mægleren, hvor Aalborg Mægleren fik solgt det på under en måned. Vi er så glade og tilfredse med Ambolig. Der har været rigtig god og løbende kommunikation, vi har følt at vi var med i processen, og det hele er håndteret meget professionelt. Vi kan kun give vores allerstørste og varmeste anbefalinger til hele Team AM!

Aalborg Mægleren var det helt rigtige match

Nanna og Mathias

Sælger af Godthåbsgade 30 · Nørresundby

Da vi ønskede at sælge vores hus i Nørresundby, var vi ikke et sekund i tvivl om at Aalborg Mægleren som var det helt rigtige match for os. Jesper fra Aalborg Mægleren var meget realistisk og ærlig om huset kvaliteter og pris samt havde klar dagsorden til at finde de helt rigtige købere. Udtrykket, beskrivelsen og billederne i boligannoncen var gennemført og velovervejet, hvorimod mange andre mægler at travlt med at havde sig selv og sin forretning i fokus frem for boligen som de skal sælge. Jespers professionalisme, erfaring, arbejdsmoral og fleksibilitet sørgede for en kort proces med boligsalget. Adskillige bød på vores hus, som blev solgt på under 2 uger for mere end husets udbudspris. Takket været det hurtige salg, har Aalborg Mægleren været stærk medvirkende til at vi hurtigt kunne komme i gang med at bygge vores drømmehus.

Enestående professionalisme

Preben

Sælger af Christiansgade 56, 3. sal · Aalborg

Jeg kontaktede Aalborg Mægleren, da jeg skulle sælge min ejerlejlighed i Christiansgade 56, 9000 Aalborg. Blev mødt med en enestående professionalisme, akkuratesse og humørfyldt venlighed. Vurdering, pris, opstilling af salgsmateriale og ikke mindst billederne af lejligheden var perfekte. Det resulterede i hurtige fremvisninger. Lejligheden blev solgt på mindre end 1 ½ måned således både køber og sælger var tilfredse med handlen. Alt blev arrangeret og leveret til aftalte pris. Dertil kommer den service, at alle afmeldinger om forbrug osv. også blev ordnet af Aalborg Mægleren. 

Vi er meget tilfredse

Pia og Kenneth

Sælger af Højvangsvej 60 · Nørresundby

Hurtig reaktion, fantastisk salgsopstilling med inspirerende tekst og flotte billeder - og toppet op med en super fed film! Vi er meget tilfredse.

Alt i alt har vi haft en utrolig positiv oplevelse

Charlotte og Kasper

Sælger af Kiplings Allé 109 · Gistrup

Efter en kort proces, hvor vi havde haft et par lokale mæglere i betragtning, faldt valget naturligt på Aalborg Mægleren, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Fra første møde med Bo Lynge har vi følt os godt behandlet, og modtaget professionel rådgivning lige fra den første vurdering af huset til salgskontrakten var underskrevet. Hele teamet har håndteret vores sag med stor faglighed og været medvirkende til, at vi har solgt vores hus til prisen på kun 14 dage. Alt i alt har vi haft en utrolig positiv oplevelse med Aalborg Mægleren, og vi vil klart anbefale dem. 

Vore bedste anbefalinger

Jane og Bjarne Rasmussen

Sælger af Døvlingvej 1 · Brønderslev

Efter at vi havde besluttet os for, at sætte huset til salg og flytte i lejebolig på Nørresundby Havnefront valgte vi AM. Mæglerne hos Aalborg Mægleren overbeviste os om, at de var det helt rigtige valg, til salg af netop vores hus. Et grundigt forarbejde, en præcis og skarp fastsat udbudspris samt en flot og effektiv markedsføringsindsats viste sig da også at medføre salg af huset på rekordtid. Efter blot 2 fremvisninger var huset solgt og det stort set uden afslag i prisen. Vi har derfor kun godt at sige om indsatsen, de har virkelig leveret et gedigent og grundigt forarbejde, alt er herefter forløbet gnidningsfrit, vi er meget tilfredse og nu glæder vi os til at flytte til nye omgivelser på Nørresundby Havnefront.

Konkurrencedygtig på indhold og økonomi

Sælger af Frejasgade 17 · Vejgaard

Min bedste anbefaling. Mit hus er blevet solgt på bedste vis. Efter besøg af 3 mæglerfirmaer valgte jeg Aalborg Mægleren, fordi jeg her blev mødt med forståelse for mine behov ved salg og indhold i proces for salget. Under forløbet har der været høj grad af kontakt imellem mægler og sælger, så jeg til fulde har været informeret om det videre forløb. Jeg kan således kun anbefale Aalborg Mægleren, der sælger en vare, der både er konkurrencedygtig på indhold og økonomi.

 

 

Mette er professionel, engageret og dygtig

Steffen og Charlotte

Sælger af Kringelhøj 10B - Gl. Hasseris

Efter vores hus havde været til salg i et år ved en anden mægler, fik vi Mette Pedersen fra Aalborg Mægleren til at udbyde det på ny. AM er top professionelle, engagerede og har en en dygtig flok ejendomsmæglere, som formåede at sælge vores hus kort tid efter det blev udbudt på ny.

Lisa går ind i det med liv og sjæl

Marie Lunde

Sælger af Gustav Zimmersvej 42 – Nørhalne

Oplevelsen var fantastisk - En virksomhed, der går ind i processen med følelser for både dem der skal sælge, og dem der skal købe. De varmeste anbefalinger herfra!

Vindende væsen, empatiske evne og stor kreativitet

Jette og Gert Pode

Sælger af Munkbækvej 16 - 9240 Nibe

Aalborg Mægleren solgte vores hus tilbage i 2016. Hvad 2 andre ejendomsmæglere ikke formåede på to år, klarede de på få måneder. Med deres vindende væsen, empatiske evner, og ikke mindst stor kreativitet får de tingene til at ske. De varmeste anbefalinger fra både min mand og mig.

stort serviceniveau og professionalisme

Dorte og Peter, Runners Lab

Sælger af Henrikvej 21 - Hasseris

Vi brugte Aalborg Mægleren til at sælge vores hus i Hasseris. Bo Lynge fra Aalborg Mægleren og de ansatte mødte os med et stort serviceniveau og professionalisme. Dette gjorde at vi følte os trygge gennem hele salgsprocessen. Aalborg Mægleren solgte vores hus på meget kort tid og fik den pris vi havde aftalt forinden.

Sød og forstående og yderst professionel mægler..

Henrik og Rikke Torp Hansen

Sælger af E. J. Overbyes Vej 24 - 9430 Vadum

Super proces fra A-Z. Vi er meget begejstrede og taknemmelige..

Åben og ærlig snak

Sælger af Ryttervænget 5 · Hasseris

Da det blev relevant for mig at sælge mit hus, valgte jeg Aalborg Mægleren ovenpå en meget åben og ærlig snak og en del forventningsafstemning, blev mit hus sat til salg. Det gik ikke helt så hurtigt, som jeg eller Bo havde regnet med, så efter 3 måneder tog vi igen en snak, hvor Bo meget fagligt og sagligt redegjorde for, hvorfor han troede, at det gik lidt langsomt i forhold til vores og især min forventning. Bo gjorde meget ud af at sætte forskellige scenarier op, så jeg fik indblik i, hvordan han vurderede at forskellige ændringer ville udspille sig. De justeringer og vurderinger Bo havde efter huset havde været i markedet de første 3 måneder viste sig at være spot on – huset blev solgt 2 uger efter.

Vi har absolut kun pæne og rosende ord

Sælger af Ny Kastetvej 14 · Aalborg V.

Vi siger mange tak til Bo Lynge, som var mægler på vores projekt hussalg! Vi har absolut kun pæne og rosende ord at sige om hele forløbet, fra start til slut. Salgsarbejdet var professionelt og effektivt, og vi følte et stort engagement fra mæglers side. Vi vil til enhver en tid anbefale andre at benytte sig af Aalborg Mægleren.

Hussalget blev håndteret professionelt

Rikke

Sælger af Strøybergsvej 21 · Hasseris

Aalborg Mægleren fik vores villa til salg efter en anden ejendomsmægler havde forsøgt at sælge det uden held. Bo var fra starten meget realistisk med hensyn til pris, liggetid og antal fremvisninger. Gennem hele forløbet oplevede vi, at hussalget blev håndteret professionelt. Der både blev fulgt op på salget både overfor os og potentelle købere. Derfor er der ingen tvivl om, hvis vi kommer til at sælge et hus igen, vil Aalborg Mægleren være førstevalget.

 

 

2. gang var OGSÅ lykkens gang

Morten og Malene

Sælger af Kronhjorten 196 - Støvring

2. gang var OGSÅ lykkens gang - det er nemlig ikke første gang vi benytter Aalborg Mægleren, og bestemt heller ikke tilfældigt, at valget faldt på ham igen, da vi for 2. gang gik med salgstanker. Ildsjælene ved Aalborg Mægleren har alle en utrolig behagelig, professionel og "lige frem" tilgang til et hussalg, som gør at man føler sig tryg, hørt og i meget engagerede hænder. Hvis der er nogen som formår at sælge et hus helt reelt, UDEN at pakke det ind i de altid brugte "ejendomsmæglergloser", så er det teamet fra Aalborg Mægleren. Tak for jeres endnu engang korte, men gode samarbejde samt din unikke tilgang til tingene. For vores vedkommende går der længe inden vi skal gå med salgstanker igen, men vi vil i mellemtiden altid anbefale jeres team til andre, hvad enten de skal købe eller sælge.

Det var et meget positivt samarbejde

Sælger af Midgården 43 - Svenstrup

Det har været en meget lang og sej proces for os, da salget har taget præcis 1 år, hvoraf I havde huset det sidste halve år. Vi var ved at opgive at sælge huset – men pludselig (kort før kontrakten løb ud) dukkede to købere op, som begge var interesseret i huset. Bo, du skal have stor ros for din måde at tackle salget på – især da vi lavede bud runden og endte med at få udbudsprisen. Det var meget professionelt – det var et meget positivt samarbejde vi havde de sidste dage – tak, Bo! Lidt pudsigt og sjov, at vi underskrev kontrakten på årsdagen for, hvornår vi startede salget af vores hus. Vi er glade for, at vi fik solgt til de nye købere – de virker meget søde og nogle gode købere, som vi håber bliver glade for huset, som vi har været. Tak for denne gang og endnu engang tusinde tak for indsatsen!

Positiv, optimistisk og ikke mindst professionel

Sælger af Finlandsgade 12, 1. th. · Øgadekvt.

Vi har haft fornøjelsen af at have Mette fra Aalborg Mægleren til at sælge vores lejlighed i Øgaden. Mette har gennem hele processen været positiv, optimistisk og ikke mindst professionel. Vi er som førstegangs sælgere blevet mødt med stor tålmodighed og følt, at der var styr på tingene, og at der ikke fandtes dumme spørgsmål. Mette har været super hjælpsom og nemt tilgængelig under hele salgsprocessen, hvor vi er blevet holdt løbende orienteret omkring sagen. Vi har haft en rigtig dejlig mægler-oplevelse og vil klart anbefale Aalborg Mægleren og deres arbejde til andre, der ønsker en jordnær og hurtig salgsproces.

Lad være at gøre det halvt – vælg Aalborg Mægleren

Rikke og Kim

Sælger af Sandagervej 19 - Nørhalne

Vi valgte i første omgang Aalborg Mægleren til at sælge vores ejendom, idet vi købte et andet hus gennem dem. Vi fortrød ikke valget af mægler! Lisa er en meget sød person, super professionel, men samtidig har begge ben på jorden. Skulle vi få brug for en mægler igen, vil vi ikke være i tvivl om, hvem det skulle være! Træf et valg. Lad være at gøre det halvt – vælg Aalborg Mægleren.

Gode råd og vejledning

Anita og Peter

Sælger af Loftbrovej 70 - Vodskov

Vi fik anbefalet Lisa fra Aalborg Mægleren, hvilket har været det helt rigtige. Lisa er dygtig, engageret og meget professionel og vores hus var hurtigt solgt. Lisa står altid klar med gode råd og vejledning, vi kan kun anbefale hende og Aalborg Mægleren til andre.

Vi følte os trygge ved håndteringen helt til slut

Ditte og Dennis

Sælger af Brorholtvej 44 - Vadum

Vi valgte, at Lisa skulle sælge vores ejendom, efter at vi selv havde fået et hus fremvist af hende og også på baggrund af personlige anbefalinger. Vi følte hele vejen igennem, at Lisa havde oprigtig interesse i os og vores behov ved vores boligsalg og vi mærkede et engagement, som kun kan betegnes som indlevende, grundig og personligt. Desuden fik hun vores ejendom solgt på kort tid til en god pris og vi følte os trygge ved håndteringen helt til slut. Lisa er ikke en sælger – hun er bare god til at sælge pga. at hun er som hun er. En hjertevarm og rar, men også meget seriøs kvinde – og hvem køber ikke gerne et hus af sådan en? Næste gang ringer vi også til Lisa!

Det gik stærkt

Jan og Rikke

Sælger af Hasserisgade 41, 1. · City

Mette var direkte, frisk og interesseret i vores salg. Hun så potentialet i vores bolig og kunne straks formidle sin begejstring til evt. købere. Hun havde med det samme fokus på, at det ikke var en villa i Hasseris, men en lejlighed med en masse ekstra goder tæt på midtbyen. Hun er helt nede på jorden, ligefrem og total målrettet. Hurtigt fandt vi frem til en ny pris. Det gik stærkt. Og efter yderligere 14 dage var aftalen på plads og vi havde solgt – ovenikøbet til en helt fornuftig pris. Mette hjalp til under hele forløbet, og vi havde desuden super support fra hendes kolleger i den efterfølgende periode. Skal vi sige mere om Mette? Nå ja, Mette er også ret sød og livsklog – der er ikke så meget ejendomsmægler-smartass over hende. Og det ka vi li. Med andre ord vil vi i den grad gerne anbefale Mette til andre, som ønsker et effektivt hussalg med styr på det hele.

Deres enorme aktivitet på de sociale medier er attraktivt

Rasmus Jelle

Sælger af Glucksvej 4 · Frejlev

Jeg havde ingen personlige relationer hos Aalborg Mægleren, men qua deres enorme aktivitet på de sociale medier kombineret med deres tilstedeværelse lokalt i Aalborg, ville jeg også gerne have et bud fra dem. Ærligt, i starten var det bare for at få en pris – jeg havde ikke intentioner om at vælge dem til at sælge mit hus, da de jo ikke tilhørte mit personlige netværk. Da vi satte os ned, og Bo fremlagde materialet, skete der dog et eller andet. Bo lagde ud med en udbudspris på 1.678.000,-! Altså ca. 130.000,- mere end de to andre. Jeg tænkte først, at der måtte være noget galt. Hvordan kan mæglere til et lille rækkehus i udkanten af Aalborg være så uenige omkring en udbudspris. Men Bo stod fast og efter lidt forhandling endte vi på en udbudspris på 1.648.000,-. Efter mit ønske – Bo mente stadig, at det skulle være højere, men jeg var bange for at skræmme potentielle købere væk. Derudover var Bo oprigtig opsat på at få ordren. 

Lisa er tillidsvækkende og empatisk

Sælger af Krusevej 4 · V. Hassing

Jeg vil gerne takke den enorme indsats af Lisa for at få solgt vores hus. Lisa er et tillidsvækkende og empatisk menneske, der skaber tryghed for både købere og sælgere. Jeg er simpelthen så glad for, at huset er solgt og jeg glæder mig til en ny start i dejlige Aalborg. Tak Lisa & Co. Jeg vil til hver en tid anbefale Aalborg Mægleren.

De bedste anbefalinger

Sælger af Vestre havnepromenade 11 A, 2. 3. · City

Fra den første kontakt med Jonas Bank Olesen og Mette Pedersen hos Aalborg Mægleren, har jeg fået et indtryk af nogle professionelle mæglere, som gør en dyd ud af at levere et godt og effektivt mæglerarbejde. Den indledende kontakt og vurdering har været hurtig og effektiv, ligesom udarbejdelsen af salgsmaterialet for lejligheden har været udført med personligt touch og sans for detaljen. Fremvisningerne gik over al forventning og altid med en god og hurtig opfølgning og sparring ifht. om der kunne gøres yderligere ifht. at fremme salgsprocessen. Og det har været rigtigt positivt at opleve en mægler med fokus på salg og opfølgning. Resultatet af alle anstrengelserne har været, at der blev lavet en købsaftale på blot 15 dage og med et minimalt prisafslag - langt hurtigere end forventet. Hvis du står og skal lave en bolighandel, kan jeg derfor kun give Aalborg Mægleren de bedste anbefalinger i forventningen om, at du må opleve et forløb der har været lige så positivt som mit.

Der er kun en ting tilbage at sige: Fantastisk!

Sælger af Toldbodgade 31, 3., tv. · City

Efter både at have købt og solgt igennem Aalborg Mægleren er der kun en ting tilbage at sige: Fantastisk! Mette solgte min lejlighed hurtigt, effektivt og til en god pris. Det er helt tydeligt at de kender deres branche og marked til fingerspidserne. Kan kun anbefales. Endnu engang tusind tak for et fremragende salgsforløb :-)

Vi synes klart, at markedsføringen har været bedre

Sælger af Brenning 16 · Nørresundby

Vi havde hørt godt om Aalborg Mægleren og blev anbefalet dem af gode venner. Vi synes klart markedsføringen har været bedre og passet bedre til målgruppen for den type købere, der er til en villa som vores. Derudover har Mark har fulgt rigtig godt op på de interesserede. Vi har haft en god oplevelse! Vi ønskede et hurtigt salg, og det fik vi!

Det var effektivt, professionelt og trygt

Sælger af Lindsskovvej 42 · Hasseris

Sælgere af Lindskovvej henvendte sig til Aalborg Mægleren på en henvisning fra deres venner. De beskriver kort og præcis det, der gjorde forskellen: Det var effektivt, professionelt, trygt og så gik det hurtigt. Aalborg Mægleren kender markedet, der er dialog i øjenhøjde og så var Bo super god til råd og god vejledning i processen.

Vi har kun rosende ord omkring samarbejdet

Marc Jørgensen og Tina Mortensen

Sælger af Hasserisgade 5, 4 tv. · City

Vi havde Mette Pedersen som vores mægler, da vi skulle sælge vores lejlighed, og vi har kun rosende ord omkring samarbejdet. Rigtig professionel og hurtigt salg på kun 1,5 uge. Mette er utrolig entusiastisk og en arbejdsom ung kvinde, som virkelig sørger for at løfte opgaven. Skal du have solgt din lejlighed, så kan vi på det varmeste anbefale Aalborg Mægleren og Mette.

ALT I ALT thumbs up!

Sælger af Urbansgade 21, 3.th · City

Jeg vil gerne rose dig Mette for din indsats i den tid min lejlighed har stået til salg, dine opfølgninger på de emmer, der har været på lejligheden, din feedback til mig og din guide. ALT I ALT thumbs up!

Helt igennem fantastiske service

Martin og Maria

Sælger af Ingrid Marie Vej 6 · Svenstrup

Jeg vil gerne takke for den helt igennem fantastiske service vi har oplevet i forbindelse med salget af vores hus. Det har altid været nemt at komme i kontakt med jer og I har altid været gode til at komme med hurtig og konstruktiv feedback efter de mange fremvisninger. Det som en anden ejendomsmægler forsøgte i næsten 3 år lykkedes for dig på 3 måneder, og nu kan vi komme videre med drømmen om det nye hus. Hvis vores nye hus en dag skal sælges, vil vi helt sikkert tage kontakt til dig igen.

Fantastisk optimistiske og positive

Kim Nedergaard

Sælger af Poul Paghs Gade 27, 2 th. · Vestbyen

Vores oplevelse med jer har jo været helt fantastisk - da vores pige blev 2 år gammel gik vi jo igang med at forsøge at sælge vores lejlighed - vi havde den på markedet i ni måneder uden vi fik et eneste bud på lejligheden. Vi valgte at tage lejligheden af markedet igen og vente et par år, for at se om markedet blev bedre. Vores valg stod imellem jer og to øvrige mæglere, hvor vi valgte jer, da i gav os et rigtig godt indtryk af at i vil os det bedste, og at I vil behandle vores vare som et unikt produkt.
Vores indtryk, og forventninger knyttet dertil, blev i den grad indfriet. På godt 40 dage fik vi 3 rigtige gode bud på lejligheden og deriblandt den nye ejer af vores lejlighed. Vi har virkelig nydt at arbejde sammen med dig og Bo - fra første møde har i begge været nærværende, haft god input samt været fantastisk optimistiske og positive.

De varmeste anbefalinger

Jeanette Jensen

Sælger af Østebro 48 st. tv · City

Nu kan det endelig offentliggøres med hundrede procent sikkerhed, efter blot 8 dage, skrev køber og jeg under og lejligheden blev solgt til prisen! Et stk lejlighed fattigere - men flere kg lettere i bagagen, nu jeg flytter til Kbh. Jeg er både lettet og lidt trist, men er sikker på, at den nye ejer, bliver lige så glad for lejligheden, som jeg har været! Af hjertet tak til Mette fra Aalborg Mæglerne, jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, hvis andre står og overvejer salg af deres bolig!

Løbende orienteringer har været perfekt

Joan og Niels Winther

Sælger af Schleppegrellsgade 82, st. tv. · City

Du har været 100% i dette her salg af vor ejerlejlighed Schleppegrellsgade 82 st. th., 9000 Ålborg. Løbende orienteringer har været perfekt og vigtige meddelelser har du også sørget for, så hvis vi en anden gang får brug for mægler, så kontakter vi vi dig.

Yderst kompetent, behagelige og nytænkende behandling

Carina Stensborg Jensen

Sælger af Henning Smiths Vej 15E, 2.sal · City

Jeg kan kun anbefale Aalborg Mægleren til alle andre, der går i salgstanker. De har netop solgt min lejlighed på 11 dage til fuld pris. Var fra start ikke i tvivl om, at valget skulle falde på dem. Har fået yderst kompetent, behagelige og nytænkende behandling. Så jeg vil gerne takke mange gange for hjælpen :-)

Det var det helt rigtige valg jeg tog

Bente Starcke

Sælger af Kringelhøj 7A · Gl. Hasseris

Som tidligere ejendomsmægler gennem 20 år (nu efterlønner) er det noget af en opgave at finde det helt rigtige mæglerfirma blandt alle gode tidligere kollegaer.
Mit valg faldt på Aalborg Mægleren, da dette firmas idégrundlag med hensyn til salg helt er i tråd med hvad, jeg mener er kundepleje og god service.
Det var det helt rigtige valg jeg tog og kan kun anbefale Aalborg Mægleren til tidligere kollegaer samt alle, der ønsker en ordentlig handel gennemført, både for køber og sælger.

De gør tingene anderledes professionelt

Jytte & Birger

Sælger af Demetervej 13 · Gug

”Vi valgte Aalborg Mægleren til salg af vores hus, fordi de simpelthen gør tingene anderledes professionelt ... Markedsføringen af vores hus via billedmateriale og tekst og ikke mindst personligt af vores mægler, der har været super super professionel. Så en stor tak til Lisa Glæsner Kyhnau og hendes kolleger for en god og hurtig indsats i hele salgsforløbet. Vi kan på det varmeste anbefale Aalborg Mægleren, hvis du / I står og skal sælge jeres hus…

Venligt, kompetent og imødekomme

Jesper Andreasen

Sælger af Svendsgade 15, 3. tv - City

Jeg kunne godt kaste mig ud i en lang forklaring om, hvordan salget af min bolig gennem Aalborg Mæglerne gik. Men tror blot jeg vil lade fakta stå for sig selv.: Venligt, kompetent og imødekomme personale. Lejligheden blev solgt på små tre uger - til prisen. Ville jeg vælge dem igen, eller anbefale til andre ?...100%

Positiv og bundsolid oplevelse

Heidi & Jesper L. Bendiksen

Sælger af Vendelbogade 7, st. tv. · City

Vores andelslejlighed havde været til salg i 7 måneder ved EDC, da vi besluttede at skifte til Aalborg Mægleren. Vi tænkte at der skulle nye øjne på sagen og valgte primært at give opgaven til Aalborg Mægleren fordi vi troede på at de som lille, nystartet ejendomsmægler ville stå på hovedet for at løse opgaven. Straks efter mæglerskiftet oplevede vi en markant ændring i aktivitetsniveauet på lejligheden, primært båret frem af mæglerens iver og engagement. Pludselig var der åbent hus hver anden søndag, jævnlige fremvisninger, fyldestgørende tilbagemeldinger og efter ca. 2 måneder fik vi solgt lejligheden med et kosmetisk afslag. Vi har på alle måder haft en positiv og bundsolid oplevelse med Aalborg Mægleren

Seriøse og hårdtarbejdende

Flemming og Anne-Mette Andreasen

Sælger af Dybbølgade 6, 3. tv. · City

Da vi skulle sælger vores ejerlejligheden i Aalborgs Vestby, havde vi kontakt til 3 forskellige mæglere. Vi valgte at give opgaven til Bo Lynge, Aalborg Mægleren, da han både var realistisk i værdiansættelsen, og samtidig slog os som den mest professionelle, seriøse og hårdtarbejdende. Efterfølgende solgte Bo Lynge vores lejlighed på blot 4 dage. Dette endda til fuld pris og med en køber i overskud. Vi kan give Bo Lynge og hele teamet ved Aalborg Mægleren vores varmeste anbefalinger

Super indsats og en perfekt service

Claus Ernst Lindhardtsen

Sælger af Kastetvej 45, st. tv. · City

Efter forgæves at have haft min andelslejlighed til salg ved Thorkild Kristensen i over 2 år, så lykkedes det Aalborg Mægleren at sælge den på blot nogle få måneder. Stor tak til Aalborg Mægleren og specielt til Lisa Kyhnau for en super indsats og en perfekt service!

Meget engageret og professionel

Anders Sølgaard Poulsen

Sælger af Helenavej 33 · Gug

Jeg benytter lige lejligheden til at takke dig mange gange - for din indsats i forbindelse med salget af vores hus i Gug. Du overtog opgaven efter Nybolig - på et tidspunkt, hvor aktiviteten var gået fuldstændig i stå i flere måneder. På blot 4 måneder lykkedes det dig at skaffe 2 bud på vores hus - hvoraf 1 blev realiseret. Du har været meget engageret og professionel omkring hussalget. Vi vender helt sikkert tilbage igen en anden gang :)

Bo bruger tid og energi på at lære sine kunder at kende

Steffen Rosborg Jensen

Sælger af Rantzausgade 25, 1. · City

Bo tager sig virkelig tid til at få en fornemmelse af, hvad det er man leder efter. Jeg synes en af hans helt store forcer er, at han bruger tid og energi på at lære sine kunder at kende på en måde, så han faktisk kan indfri nogle ønsker og drømme, som man måske ikke engang helt kan sætte ord på selv. Han bruger sin erfaring, sine mæglerkompetencer og sit lokalkendskab på en måde så man trygt kan overlade ham opgaven. Bo ser muligheder, men han er ærlig og reel nok til også at se udfordringer. Det gør ham, i mine øjne, meget kompetent. Lad os bare være ærlige og sige, at Bo på det punkt distancerer sig væsentligt fra mange andre mæglere. Jeg vil mene, at man med Bo som mægler, kan være ret sikker på, at man ender lige præcis der hvor man hører hjemme

Bo gjorde sig meget umage

Johnni Bech & Sara Mango

Sælger af Ågade 34, 2. tv. · City

Vi oplevede, at Bo Lynge fsom meget professionel - og som en mægler der lagde meget vægt på den personlige kontakt og kommunikation. Det betød meget for os. Ligeledes følte vi, at vi fik løbende info på en måde, så vi ikke selv behøvede at opsøge oplysninger andre steder. Vi havde en fornemmelse af, at Bo gjorde sig meget umage for at spørge ind til vores behov - og selvom vi ind imellem nok kan være lidt beværlige i vores ønsker, så tog han os meget seriøst. Bo Lynge fik overbevist os om, at han ville kræse meget for netop os og for vores salg, og det levede han efterfølgende op til. Oveni købet til en attraktiv pris

Fantastisk god service og venlighed

Thomas & Melissa Lilliedal Larsen

Sælger af Indkilde Alle 26 · Gug

Vi vil gerne sige tak for den fantastiske gode service og venlighed, super feedback, Vores bekendtskab blev blot til 35 dage da i har formået og sælge vores dejlige hus på så kort kort tid. Vi vil klart anbefale jer og helt sikkert bruge jer igen

Meget glad for hele forløbet og samarbejdet

Morten Højsgaard

Sælger af Herluf Trolles Gade 7, 2. tv. · City

Jeg valgte at sætte vores lejlighed til salg hos Aalborg Mægleren, da jeg allerede fra deres første besøg hos os fik indtrykket af en mægler, der var meget engageret i opgaven.
Det viste sig at blive et meget kort bekendtskab, da lejligheden blev solgt allerede efter 12 dage. I den korte tid var der rigtig god aktivitet med mange fremvisninger, og efter hver fremvisning fik jeg en konstruktiv tilbagemelding.
Jeg har været meget glade for hele forløbet og for samarbejdet med Aalborg Mægleren!

Oprigtig og ærlig mægler

Rikke & Peter Voetmann Jensen

Sælger af Hasserisvej 116, 1. th. · Hasseris

Allerede ved første henvendelse mødte vi ægte interesse og engagement for salget af vores lejlighed. Vi mødte en oprigtig og ærlig mægler som satte en realistisk salgspris. Vi har igennem det forholdsvis korte salgsforløb følt os som meget mere end et sagsnummer og har i hele forløbet oplevet hurtig og professionel respons. Aalborg Mægleren får vores varmeste anbefalinger

Et fornøjeligt forløb med både salg og køb

Jens Henke

Sælger af Dannebrogsgade 7, 2. · City

Jeg følte at engagementet jeg krævede af en mægler var til stede og at materialet jeg modtog var ordentligt gennemarbejdet. Fra jeg besluttede mig for, at Bo skulle stå for salget, til at lejligheden lå online med alt materiale gik der ganske få dage – herefter begyndte der at ske noget! Lejligheden kom online en fredag eftermiddag og de første fremvisninger kørte om søndagen – de efterfølgende dage var til min positive overraskelse ret hektisk med antal fremvisninger, og blot 10 dage efter den første fremvisning var salgsaftalen underskrevet. Da jeg efter salget skulle kigge på markedet for at finde mit nye hjem, var Bo også yderst behjælpelig, og efter et par uger frem og tilbage sad jeg igen på Aalborg Mæglerens kontor og satte min autograf – denne gang på en købsaftale. Alt i alt har det været et fornøjeligt forløb med både salg og køb, og jeg ved godt, hvem jeg går til med fremtidige projekter.