BESTIL SALGSVURDERING I AALBORG

VI TILBYDER KOMPETENT VURDERING AF DIT HUS

Når du skal sælge din bolig, er en salgsvurdering et vigtigt led i processen. Vurderingen af et hus eller en lejlighed kan for mange være udslagsgivende for, om man vælger at sælge eller ej. Derfor tilbyder vi altid en gratis salgsvurdering i Aalborg, så du fra starten af ved, hvilken pris du potentielt kan få.

Bo Lynge

Indehaver & Ejendomsmægler

+45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk

Bo Lynge


INFORMATIONER OM DIG
INFORMATIONER OM BOLIGENDET SIGER VORES KUNDER

SE HVAD VORES KØBERE OG SÆLGERE SIGER

SÅDAN LAVER VI EN SALGSVURDERING AF DIN BOLIG I AALBORG

Når du vil sætte din bolig til salg i Aalborg og bestiller en salgsvurdering hos os, kommer vores ejendomsmægler ud og gennemgår din bolig. Efter gennemgangen tager vi sammen en dialog om, hvilke forventninger du har til både vurderingen og den eventuelle salgsproces.

Som led i salgsvurderingen skal vi foruden en gennemgang af din bolig bruge en række dokumenter til at beregne boligens udbudspris. Det kan f.eks. være en oversigt over restgæld, pantebreve, BBR-ejermeddelelse og andre relevante papirer.

Når vi har fået indsigt i disse, kommer vi med en samlet beregning på, hvilken pris din bolig kan sættes på markedet til, samt hvilket salgsudbytte du som udgangspunkt kan få.

LAD AALBORG MÆGLEREN HJÆLPE DIG MED AT FINDE DIT NYE HUS

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standardprocedurer. Vi er alternativt og innovativt tænkende, og vi er først og fremmest drevet af at skrue netop den løsning sammen, der sælger din bolig bedst. Vi er en 100 % privatejet virksomhed, helt fri af kæder og bindinger, og vi rådgiver dig altid ud fra ”bedste match princippet,” da vi ingen forpligtelser eller returkommissionsaftaler har.

Derfor kan vi også tilbyde dig en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg - alt du skal gøre er at indtaste dine oplysninger i skemaet øverst på siden. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på telefon alle ugens dage fra kl. 10-16.