DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I AALBORG SØ

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Har du bolig i Aalborg SØ, og vil du gerne kende salgsprisen i det nuværende marked? Eller er du helt klar til at sætte din bolig til salg? Så vil vi hos Aalborg Mægleren gerne byde ind som dit valg af ejendomsmægler i Aalborg SØ. Som navnet indikerer, har vi stor erfaring med salg af boliger i netop Aalborg, og vi vil med glæde være med til at overdrage dit hjem til ny glad køber. 

 

Hos Aalborg Mægleren tror vi på, at man kommer længst med en realistisk og præcis udbudspris, der matcher markedet. Derfor kan vi ikke garantere, at vi er den mægler med det højeste udgangspunkt – men vi kan garantere et gennemsigtigt og professionelt forløb, hvor du i sidste ende bliver tilfreds med både salgsprisen og liggetiden. 

Ejendomsmægler i Aalborg SØ

Bo Lynge


Få en gratis salgsvurdering – ejendomsmægler i Aalborg SØ

At sætte sin bolig til salg er en beslutning, som kræver overvejelse. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med første skridt på vejen, som er at finde ud af, om den nuværende markedspris matcher dine salgstanker. Du får hos os et gratis og uforpligtende salgsoplæg med en konkret pris, som du kan forholde dig til.

 

Efterfølgende står vi til rådighed for sparring og rådgivning i forbindelse med opstart – alt sammen i dit tempo, så du får den bedste oplevelse med os som din ejendomsmægler i Aalborg SØ. Vores mål er nemlig ikke blot at sikre dig den bedst mulig salgspris, men også at gøre selve samarbejdet til en behagelig oplevelse med god kommunikation hele vejen igennem. 

 

Er du klar til at tage næste skridt, eller vil du gerne udfordre din nysgerrighed på os? Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre som din foretrukne ejendomsmægler i Aalborg SØ. 

 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale