DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I FREJLEV

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Har du en bolig i Frejlev, som du overvejer at sætte til salg? Eller vil du bare gerne se, hvor meget den kan gå for i det nuværende marked? Hos Aalborg Mægleren har vi et stort kendskab til Frejlev og områderne omkring, og derfor vil vi også gerne hjælpe dig som din ejendomsmægler i Frejlev med at sælge til den helt rigtige pris.

 

Hos Aalborg Mægleren betyder din oplevelse alt for os. Derfor kan vi ikke nødvendigvis love en skyhøj udbudspris, men vi kan garantere dig et transparent salgsforløb med kompetent rådgivning og realistiske mål i forhold til både salgspris og liggetider. Med vores store erfaring inden for Aalborg-området er vi sikre på, at vi også kan sælge din bolig til den helt rigtige pris. 

Ejendomsmægler i Frejlev

Solgt eller gratis: Ejendomsmægler i Frejlev

Når du som sælger sætter din bolig til salg, vil du gerne sikre dig, at mæglerens motivation er i top. Med vore solgt eller gratis-koncept er du garanteret, at vi vil gøre vores ypperste for at sælge din bolig. Fordi sælger vi ikke din bolig, tjener vi ikke en krone på at have arbejdet for dig gennem hele salgsforløbet.

 

Vi tager billeder af din bolig og markedsfører den. Vi rådgiver dig om de lovpligtige dokumenter. Vi står til rådighed for ethvert spørgsmål, du måtte have. Men alt dette får du altså gratis, hvis vi i sidste ende ikke formår at sælge din bolig som din ejendomsmægler i Frejlev. Sælger vi din bolig, er det win-win. Formår vi ikke at sælge den, har du ikke tabt noget økonomisk på processen. 

Bo Lynge


Få udarbejdet en gratis salgsvurdering

Vi ved, at det er en enorm beslutning at sælge sit hjem, og derfor mener vi hos Aalborg Mægleren ikke, at du skal betale ekstra for blot at finde ud af, om et salg overhovedet kan komme på tale. Inden for 24 timer fra besigtigelse af boligen kommer vi med et uforpligtende og gratis salgsoplæg til dig med en konkret pris på din bolig i det nuværende marked.

 

Efterfølgende håber vi naturligvis, at du vælger os som din ejendomsmægler i Frejlev. Vi står altid klar til at rådgive dig om, hvordan du kommer i gang med dit boligsalg, og hvad det næste step i processen er, så du kan have en god mavefornemmelse igennem hele forløbet. 

 

Personlig service og lokal forankring

Som navnet antyder, er vi en lokal ejendomsmægler med et stort kendskab til Aalborg og områderne omkring. Vi kender det nordjyske marked bedre end nogen anden, og vi ved derfor præcis, hvordan vi skal gribe din bolig an over for købere, der har interesse i nordjyske boliger. 

 

Vores mæglere har alle en eller anden grad af tilknytning til Nordjylland, og du kan derfor regne med reel service i øjenhøjde. Har du spørgsmål til os eller vores service, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi glæder os til at se din bolig.

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale