DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I HASSERIS

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Har du bolig i den skønne bydel Hasseris, og overvejer du at sætte til salg? Hos Aalborg Mægleren har vi et indgående kendskab til Aalborg og særligt Hasseris-området, hvor vi gennem tiderne har solgt et væld af boliger med både glade sælgere og købere som resultat. Vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig videre, hvis du står med en bolig, som du overvejer at sælge.

 

Men vi gør det ikke til enhver pris. Hos Aalborg Mægleren mener vi, at vi skaber den bedste oplevelse for dig, hvis udbudsprisen er god men realistisk, samtidig med at liggetiden ikke stikker helt af. Det sikrer vi gennem en grundig gennemgang af din bolig sammenstillet med det marked, den befinder sig i. Vi ønsker som din ejendomsmægler i Hasseris at skabe et gennemsigtigt forløb, hvor du får konkret og præcis rådgivning. 

Ejendomsmægler i Hasseris

Få et gratis salgsoplæg

Er du stadig på et stadie, hvor du ikke helt ved, om du ønsker at sælge eller ej? Så forstår vi dig godt. Det er en stor beslutning, men husk, at du altid kan få en gratis og uforpligtende salgsvurdering hos Aalborg Mægleren. Vi giver dig en konkret pris, du kan forholde dig til, inden for 24 timer fra besigtigelsen af din bolig. 

 

Er du tilfreds med prisniveauet, og vil du gerne sætte til salg, så står vi naturligvis klar som din ejendomsmægler i Hasseris til at hjælpe dig videre. Vi svarer på alle dine spørgsmål og rådgiver dig så godt, som vi kan, så du kan få den famøse ro i maven, når du handler bolig. 

Bo Lynge


Ejendomsmægler i Hasseris: Solgt eller gratis

Som en del af oplevelsen hos Aalborg Mægleren er alt vores udførte arbejde gratis, hvis vi i sidste ende mod forventning ikke formår at sælge din bolig. Det gør vi, fordi vi først og fremmest er sikre på, at vi har evnerne til at sælge din bolig, men også fordi det øger vores motivation kraftigt for at udføre et godt og grundigt stykke arbejde. 

 

Vi tager billeder af din bolig, markedsfører den, hjælper dig med juridisk materiale og tager dig i hånden gennem hele processen – og alt dette er gratis for dig, hvis vi altså ikke formår at sælge din bolig som din ejendomsmægler i Hasseris. Vi tager kun vores forudbestemte salær, hvis vi sælger din bolig. Det er win-win. 

 

En stærk lokal forbindelse

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab. 

 

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale