DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I KLARUP

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Overvejer du at sætte din bolig i Klarup til salg? Eller vil du bare gerne kende markedsprisen på den? Hos Aalborg Mægleren er vi mange foretrukne valg af ejendomsmægler i Klarup, og vi vil også gerne hjælpe med både at vurdere og sælge din bolig. Vi har mange års erfaring med Aalborg og områderne udenfor, og vi vil med glæde bruge vores kompetencer til at få din bolig solgt hurtigt og til en god pris.

 

Som din ejendomsmægler i Klarup sætter vi ikke din udbudspris urealistisk højt for at ville imponere dig. Vi sætter prisen, så den passer markedet, og du kan forvente at sælge inden for en overskuelig tidsramme. Vi tror nemlig på, at det gode salg opstår, når der er perfekt harmoni mellem salgspris og liggetid. 

Ejendomsmægler i Klarup

Få en gratis vurdering: Ejendomsmægler Klarup

At sælge sin bolig er en enorm beslutning, og derfor vil vi gerne hjælpe dig sikkert i gang med en gratis salgsvurdering af din bolig. Vi udarbejder som din ejendomsmægler i Klarup et salgsoplæg med en konkret pris, så du kan få indsigt i, hvad din bolig går for på det nuværende marked. 

 

Det er helt gratis og uforpligtende, men vi håber selvfølgelig, at du vil vælge os, hvis du vælger at sætte din bolig til salg efterfølgende. Vi står til rådighed for alle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med et potentielt boligsalg. 

Bo Lynge


Solgt eller gratis

Hvis vi som din ejendomsmægler i Klarup ikke formår at sælge din bolig, er alt vores arbejde gratis. Du betaler altså ikke en krone for hverken billeder, markedsføring eller rådgivning i forbindelse med dit samarbejde med os. Det er vores motivation for at udføre et godt stykke arbejde for dig.

 

Vi håber, at vi snakkes ved. 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale