DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I NIBE

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Hos Aalborg Mægleren har vi stor erfaring med salg af boliger i Nibe, og vi står derfor til rådighed, hvis du lige nu står og overvejer et salg af din bolig i smukke Nibe. Vi har gennem tiden solgt mange boliger som det foretrukne valg af ejendomsmægler i Nibe – og vi vil med  glæde også give dig nærværende behandling, professionel rådgivning og realistiske markedspriser. 

 

Vi ønsker ikke at love dig guld og grønne skove med urealistisk høje udbudspriser. Vores mål er at finde den perfekte balance i spændet mellem salgspris og liggetid, så du både bliver glad for den økonomiske aftale og tidshorisonterne. Det er det, vi som din ejendomsmægler i Nibe kalder ordentlig mæglerskik. 

Ejendomsmægler i Nibe

Ejendomsmægler i Nibe: Få en gratis salgsvurdering

Er du med tiden blevet en smule nysgerrig på, hvad din bolig kan gå for på det nuværende marked, så kan du altid hos Aalborg Mægleren modtage en gratis og uforpligtende salgsvurdering i Aalborg og omkringliggende byer. Du står med et færdigt salgsoplæg inden for 24 timer, så du meget hurtigt kan finde ud af, om et salg kan komme på tale for dig.

 

Ønsker du at tage snakken om et salg videre, står vi naturligvis til rådighed for de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med et boligsalg. Vi klæder dig optimalt på til at tage den helt rigtige beslutning i din situation. 

Bo Lynge


Solgt eller gratis 

Sælger vi mod forventning ikke din bolig, koster det dig ikke en krone. Vi påtager os ansvaret for dit salg ved at tage professionelle billeder, markedsføre din bolig, rådgive dig om lovpligtige dokumenter og være til rådighed for dig, når det er nødvendigt. Alt dette får du gratis, hvis vi ikke formår at sælge din bolig. 

 

Kontakt os som din ejendomsmægler i Nibe. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale