DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I NØRRESUNDBY

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Bor du i Nørresundby eller omegn, og overvejer du at sælge din bolig? Så kan vi hos Aalborg Mægleren bryste os af stor erfaring med salg af boliger i netop Nørresundby. Vores butik ligger i Aalborg, men mange glade sælgere har gennem tiden valgt os som deres ejendomsmægler i Nørresundby. 

 

Vi kender alle afkroge af Nørresundby, og vi ved, hvordan vi finder den perfekte balance mellem salgspris og liggetid, så du bliver tilfreds med begge dele, når du har overdraget nøglerne til de glade købere af dit hjem. Af netop denne grund kan vi ikke garantere dig den højeste udbudspris blandt de mæglere, du måtte overveje – men vi garanterer dig en grundig og præcis vurdering, som er realistisk i markedet.

Ejendomsmægler i Nørresundby

Ejendomsmægler i Nørresundby: Solgt eller gratis

Hos Aalborg Mægleren tror vi så meget på, at vi er i stand til at sælge din bolig, at det koster dig nul og niks, hvis vi mod forventning ikke skulle sælge den. Du får den komplette pakke med professionelle billeder, rådgivning i forbindelse med lovpligtige dokumenter og en nærværende mægler helt gratis, hvis vi ikke formår at sælge din bolig. 

 

Vi ved nemlig godt, at et boligsalg er en stor beslutning. Derfor vil vi som din ejendomsmægler i Nørresundby strække os så langt som muligt for, at du får de bedste betingelser for at kunne foretage et salg med ro i maven, når det kommer til de økonomiske udgifter. 

Bo Lynge


Få en uforpligtende salgsvurdering

Står du i en situation, hvor du overvejer at sælge din bolig, så kan det aldrig skade noget at få en uforpligtende og gratis salgsvurdering i Aalborg og omegn. Hos Aalborg Mægleren kan vi som din ejendomsmægler i Nørresundby levere et færdigt salgsoplæg til dig inden for 24 timer, så du hurtigt kan konkludere, om et salg kunne være på tale. 

 

Ønsker du at tage snakken fra en uforpligtende vurdering til et konkret salg, står vi naturligvis til rådighed for yderligere rådgivning. Skal du altså have udryddet de sidste tvivl, kan du kvit og frit kontakte os og få svar på de nødvendige spørgsmål. 

 

Personlig behandling og lokale ildsjæle

Vi er stolte af vores nordjyske ophav og den erfaring, vi har opbygget i årenes løb. Det vil vi gerne lade dig komme til gode, når vores lokale mæglere får lov til at besigtige din bolig og komme med et bud på, hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked. 

 

Udover en præcis og realistisk vurdering af din bolig kan du altid regne med kundeservice i øjenhøjde, så du føler dig tryg og hørt hele vejen igennem salgsprocessen. Vi holder dig opdateret gennem hele forløbet, så du altid har fuld indsigt i din sag. Vi tror nemlig på, at gennemsigtighed og ordentlig forventningsafstemning fører til de bedste handler i alle tilfælde. 

 

Er du nysgerrig på at høre nærmere? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at blive din ejendomsmægler i Nørresundby. 

 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale