DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I SKALBORG

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Hos Aalborg Mægleren er vi specialister i Aalborg. Står du derfor og overvejer at sælge din bolig i Skalborg, er vi helt sikkert det rette match for dig. Ikke nødvendigvis fordi du får den højeste udbudspris på os, men du får en mægler med et stort kendskab til Aalborg, som er i stand til at finde en god og realistisk pris, der ikke efterlader dig med flere års liggetid. 

 

Vi har de sidste mange år solgt en masse boliger i Skalborg, og vi vil med glæde også gerne give dine nøgler videre til en glad køber. Som din ejendomsmægler i Skalborg kender vi markedet, og vi ved, hvor langt vi kan strække prisen, samtidig med at du har ro i maven igennem hele forløbet. 

Ejendomsmægler i Skalborg

Bestil en gratis salgsvurdering: Ejendomsmægler Skalborg

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og derfor er det helt normalt, at det er en proces, som er lang tid undervejs. Men der er intet i vejen for, at du helt gratis og uforpligtende kan finde ud af, hvad din bolig egentlig er værd i nutidens marked. Hos Aalborg Mægleren kan du nemlig få et salgsoplæg med en konkret pris ganske gratis og uden binding. 

 

På den måde kan du komme tættere på at vide, om et salg er på vej. Vi håber selvfølgelig, at det bliver igennem os som din ejendomsmægler i Skalborg, men uanset hvad står vi til rådighed for spørgsmål, hvis du vil have udryddet tvivl, inden du vælger en mægler. 

Bo Lynge


Lokal forankring leder til gode salg

Det ligger måske i navnet, men hos Aalborg Mægleren kender vi hver en afkrog af Aalborg, herunder Skalborg. Med et indgående kendskab til området, du bor i, har vi de bedste forudsætninger for at sætte den perfekte pris fra start, så du kan sælge til en god pris uden at skulle vente i mange måneder eller år på at kunne flytte. 

 

Vores proces er altid gennemsigtig, professionel og præcis, og vi glæder os til at hjælpe dig med at sælge din bolig som din ejendomsmægler i Skalborg.

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale