DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I STORVORDE

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Har du en bolig i Storvorde, som du gerne vil kende salgsprisen på, eller som du allerede er fast besluttet på at sælge? I så fald er du landet det rette sted. Hos Aalborg Mægleren har vi et stort og indgående kendskab til Storvorde og områderne omkring, hvor vi de sidste mange år har solgt adskillige boliger med både glade købere og glade sælgere som resultat.

 

Vi kommer ikke til at love dig guld og grønne skove og en skyhøj udbudspris som din ejendomsmægler i Storvorde. Men vi kommer til at love dig et gennemsigtigt forløb med et realistisk bud på, hvad din bolig går for i markedet, så din bolig ikke kommer til at ligge på markedet i flere år. Vi mener, at det gode salg opstår, når man har fundet den perfekte balance mellem salgspris og liggetid, så du i sidste ende er tilfreds med begge dele.

Ejendomsmægler i Storvorde

Få en gratis salgsvurdering: Ejendomsmægler Storvorde 

Inden man vælger at sælge sit hus, skal man afklare med sig selv, om det overhovedet er det værd. Hos Aalborg Mægleren mener vi, at dette skal være gratis at finde ud af, og derfor kan du hos os som din ejendomsmægler i Storvorde få en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig. 

 

Vælger du efterfølgende at sætte din bolig til salg, håber vi naturligvis, at det bliver med os som din partner. Du er altid velkommen til at forhøre dig om mulighederne med os som din mægler i ryggen. 

Bo Lynge


 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale