DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I STØVRING

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Hos Aalborg Mægleren er vi vilde med Støvring, og overvejer du derfor at sælge bolig i Støvring eller området omkring, kan vi bidrage med professionel rådgivning og et stort lokalt kendskab. Vi har overleveret mange nøgler gennem tiden til nye ejere i dette område, og vi vil gerne gøre alt, hvad der står i vores magt for at hjælpe dig med at sælge din bolig til den helt rigtige pris.

 

Og med den rigtige pris mener vi ikke bare en god pris, men en realistisk pris. Vi ønsker ikke at love dig guld og grønne skove, hvis vi ikke kan overholde det som din ejendomsmægler i Støvring. Derfor er vores mål altid at finde den perfekte balance mellem pris og liggetid, så du ikke skal vente flere år på at få solgt din bolig. Sådan mener vi, at du får den bedste salgsoplevelse. 

Ejendomsmægler i Støvring

Få en gratis vurdering af boligen – Ejendomsmægler Støvring

Ønsker du at sælge din bolig, eller er du blot nysgerrig på, hvad den står til i øjeblikket i det nuværende marked? Hos Aalborg Mægleren kan du helt gratis og uforpligtende få foretaget en salgsvurdering af din bolig. Helt konkret betyder det, at du inden for 24 timer kan stå med en pris i hånden og gøre op med dig selv, om det vil være det værd for dig at sælge nu.

 

Kommer du til den konklusion, at du gerne vil sælge i det nuværende marked, så står vi til rådighed for alle de spørgsmål, du måtte have. Det er en stor beslutning at begynde at sælge sit hjem, og vi vil gerne gøre forløbet så enkelt og gennemsigtigt som overhovedet muligt som din ejendomsmægler i Støvring. 

Bo Lynge


Sælger vi ikke din bolig, er arbejdet gratis

Hos Aalborg Mægleren er vi villige til at arbejde rigtig hårdt for at sælge din bolig. Faktisk er vi så overbeviste om, at vi er det rigtige valg for dig, at hvis vi ikke formår at sælge din bolig, så er alt vores arbejde gratis. Arbejdet indebærer blandt andet professionelle billeder, markedsføring, juridisk rådgivning og al den personlige kundeservice, som du har fået løbende gennem processen. 

 

Alt dette arbejde skal ikke koste dig noget, hvis vi ikke formår at sælge din bolig i sidste ende. Vi tager kun et salær, hvis vi formår at sælge din bolig – og så har du jo allerede vundet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale