DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I SVENSTRUP

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Går du med tanker om at sælge din bolig i Svenstrup? Eller er du bare nysgerrig på, hvad din bolig går for i det nuværende marked? Hos Aalborg Mægleren har vi gennem de sidste mange år solgt adskillige boliger i Svenstrup, og vi vil rigtig gerne bruge vores erfaring på hurtigt at finde en ny køber til dit hjem til en god pris. 

 

Hos Aalborg Mægleren arbejder vi nemlig realistisk og gennemsigtigt i ethvert salgsforløb, fordi vi mener, at det giver den bedste handel i sidste ende. Vi mener, at det perfekte salg opstår, når man finder balancen mellem en god pris og korte liggetider, så du ikke skal få ondt i maven over en bolig, der ikke kan blive solgt. Som din ejendomsmægler i Svenstrup kender vi lokalområdet, og vi ved, hvordan du får det bedste og mest økonomisk fordelagtige salg. 

Ejendomsmægler i Svenstrup

Vores arbejde er gratis, hvis vi ikke sælger din bolig

Det er en stor beslutning at sætte sit hjem til salg, og der er mange økonomiske overvejelser at gøre sig. Vi vil gerne gøre det så simpelt for dig som muligt at gennemskue vores priser. Helt konkret vil vi ikke tage os betalt, hvis vi ikke formår at sælge din bolig. Vi vil gøre vores ypperste for at sælge den med nye billeder, markedsføring, rådgivning og god behandling hele vejen igennem forløbet, men alt dette er gratis for dig, hvis vi altså ikke formår at sælge den som din ejendomsmægler i Svenstrup.

Bo Lynge


Få en gratis salgsvurdering: Ejendomsmægler Svenstrup

Inden du sætter din bolig til salg, er det altid rart at vide, hvad ens bolig går for på markedet. Hos Aalborg Mægleren har du derfor mulighed for at få et gratis salgsoplæg som det første step, så du kan blive klogere på, om et salg overhovedet er noget for dig. 

 

Du binder dig ikke til noget med vores gratis og uforpligtende salgsvurdering i Aalborg og omegn. Det er udelukkende service, så du kan blive klogere på din egen situation. Vi vil naturligvis sætte pris på, at du vælger os, hvis du ender med at sætte til salg, og i den forbindelse står vi klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte ligge inde med.

 

Tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål eller nysgerrighed. Vi vil med glæde gøre dig lidt klogere på, hvem vi er, og hvad du kan forvente, hvis du vælger os som din ejendomsmægler i Svenstrup. 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale