DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I VEJGAARD

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Står du i den skønne Aalborg-bydel Vejgaard med en bolig, som du enten gerne vil sælge eller overvejer at sælge? Så vil vi hos Aalborg Mægleren gerne byde ind med vores ekspertise og kendskab til området, hvor vi gennem tiden har solgt et væld af boliger.

 

Som din ejendomsmægler i Vejgaard har vi fødderne plantet solidt i den nordjyske muld, hvoraf vores navn er kommet. Du kan altid regne med god service og den perfekte balance mellem en god salgspris og en god liggetid på din bolig, så du bliver tilfreds med begge dele i sidste ende. Vi glæder os til at give dine nøgler videre til en ny glad køber.

Ejendomsmægler i Vejgaard

Gratis salgsvurdering af din ejendomsmægler i Vejgaard

Det er unægteligt en stor beslutning at sælge sit hjem, og det kræver grundige overvejelser. Derfor mener vi kun, at det er retfærdigt at få det første skridt gjort gratis, hvilket er at gøre det klart med sig selv, om prisen på boligen er god nok. Vi tilbyder derfor et helt gratis og uforpligtende salgsoplæg, så du kan vurdere om din bolig på det nuværende marked er værd at sælge eller beholde.

 

Vælger du at sætte til salg, står vi også klar med rådgivning og sparring i forbindelse med de indledende processer i salget, så du bliver hjulpet godt videre. Som din ejendomsmægler i Vejgaard vil vi strække os langt for, at du ikke alene bliver tilfreds med salgsprisen, men også salgsprocessen som helhed. 

Bo Lynge


Vi arbejder gratis, hvis vi ikke sælger din bolig

For at overbevise dig om, at vores motivation er i top for at sælge din bolig, så har vi valgt, at vi ikke tager os betalt, hvis vi ikke formår at sælge din bolig. Det er din garanti for, at vi vil gøre vores ypperste i vores forsøg på at sælge din bolig. 

 

Vi tager billeder af din bolig, markedsfører, giver dig juridisk rådgivning og er til rådighed gennem hele forløbet, men alt dette får du altså gratis, hvis vi ikke ender med at få din bolig solgt. Sælger vi din bolig, er det win-win. Skulle vi mod forventning ikke formå at sælge den, har du ikke lidt nogle økonomiske tab. 

 

Vælg en ejendomsmægler i Vejgaard, der kender området

Vejgaard er en populær bydel at bosætte sig i, og derfor kan der ofte være en god salgspris at hente på boliger i netop dette område. Som navnet antyder er vi selv stærkt lokalt forankrede, og vi kender alle afkroge af Aalborg. Derfor ved vi også, hvordan vi skal tackle lige præcis din bolig i det nuværende marked. 

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot er nysgerrig. Vi glæder os til at høre fra dig som dit valg af ejendomsmægler i Vejgaard. 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale