DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I VODSKOV

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Har du bolig i Vodskov, og går du med salgstanker? Hos Aalborg Mægleren har vi fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, og vi vil derfor også gerne hjælpe dig med at sælge din bolig i Vodskov. Vi har mange års erfaring som mange sælgeres foretrukne ejendomsmægler i Vodskov, og vi håber også at kunne finde den næste glade ejer af dit hjem. 

 

Selvom vi gerne vil love dig guld og grønne skove med en høj udbudspris, så arbejder vi realistisk og gennemsigtigt i hele salgsprocessen. Vi tror på, at det gode salg opstår, når man finder den perfekte balance mellem god salgspris og god liggetid. Vi står klar i dag til at hjælpe dig som din ejendomsmægler i Vodskov.

Ejendomsmægler i Vodskov

Få vurderet din bolig gratis og uforpligtende

Går du med salgstanker, men er du stadig en smule usikker på, om et salg nu også er det rigtige valg? Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og derfor har vi hos Aalborg Mægleren valgt, at det skal være gratis at få foretaget en uforpligtende vurdering af ens hjem. Herved kan du blive klogere på, om markedsprisen lige nu er nok til at overbevise dig om at sælge.

 

Vi håber naturligvis, at vi bliver dit valg af ejendomsmægler i Vodskov. Vi står til rådighed for spørgsmål og generel nysgerrighed, hvis du mangler rådgivning omkring, hvordan du bedst muligt kommer igennem salgsprocessen. 

Bo Lynge


Solgt eller gratis – din ejendomsmægler i Vodskov

Hos Aalborg Mægleren har vi et fast koncept, der hedder solgt eller gratis. Det betyder, at hvis vi mod forventning ikke skulle formå at sælge din bolig, så er alt vores arbejde i forbindelse med salget gratis for dig. Vi tager billeder af din bolig, markedsfører den, rådgiver dig i forbindelse med lovpligtige dokumenter og hjælper dig godt på vej igennem hele forløbet. 

 

Alt dette og mere til får du fuldstændig gratis, hvis vi altså ikke kan sælge din bolig. Derved er du sikret mod finansielle tab, og samtidig er vi topmotiverede for at yde en stor indsats, hvis du vælger os som din ejendomsmægler i Vodskov.

 

Vi kender området

Selvom vi hedder Aalborg Mægleren, så har vi også et stort kendskab til de omkringliggende områder, herunder Vodskov. Selv er vores mæglere stærkt lokalt forankret, og vi tror på et bedre og hurtigere salg, hvis man som mægler kender lokalområdet. 

 

Samtidig tilbyder vi sparring og kommunikation i øjenhøjde, så du altid er klar over, hvor i processen salget er, og hvilke muligheder der opstår løbende. Vores mål er ikke alene at ende på en god salgspris, men gøre hele processen til et komfortabelt forløb.

 

Vi håber på at blive dit valg af ejendomsmægler i Vodskov. 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale