DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I GISTRUP

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Går du med salgstanker om din bolig i Gistrup? Så er du landet det rette sted. Hos Aalborg Mægleren har vi et indgående kendskab til Gistrup, og vi vil elske at bistå dig med dit salg. Vi har solgt adskillige boliger i her gennem årene, og vi kan som din ejendomsmægler i Gistrup være med til at levere nøglerne videre i en handel, som du kan være særligt tilfreds med. 

 

Vi tror på, at det gode samarbejde mellem sælger og mægler opstår, når man er realistiske og forventningsafstemmer ordentligt. Det skaber en nødvendig gennemsigtighed, der styrken tilliden til det arbejde, der skal udføres. Derfor kan vi ikke nødvendigvis blære os med den højeste udbudspris – men vi finder den perfekte balance mellem salgspris og liggetid, så du får en handel, der på alle måder giver mening for dig. 

Ejendomsmægler i Gistrup

Din ejendomsmægler i Gistrup: Få gratis salgsvurdering

Det er en stor beslutning at sælge sin bolig, og det har vi stor respekt for hos Aalborg Mægleren. Derfor mener vi heller ikke, at det første skridt skal være tungt. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, så du helt uden binding kan finde ud af, hvad din bolig er værd.

 

Herfra er det selvfølgelig op til dig at beslutte, om du ønsker at sætte til salg, eller om du vil vente endnu og lade markedet påvirke prisen yderligere. Men du skal vide, at vi som din ejendomsmægler i Gistrup er klar til at svare på spørgsmål, du måtte have i forbindelse med et potentielt salg. 

Bo Lynge


Vi arbejder gratis, hvis vi ikke sælger din bolig

Vælger du os som din ejendomsmægler i Gistrup, arbejder vi gratis for dig, hvis vi i sidste ende mod forventning ikke formår at sælge din bolig. Billeder, juridisk rådgivning, markedsføring og den personlige kontakt er altså helt gratis for dig, hvis du ikke får solgt i sidste ende. 

 

Lyder det som noget, du har lyst til at blive klogere på? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er nysgerrig på at sælge din bolig. Vi snakkes ved. 

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale