PROJEKTSALG


PROJEKT SALG I NORDJYLLAND

Kunne du godt tænke dig at investere i et flot nyt arkitekttegnet projektsalg?

Så tag en tur til det nordlige Jylland. Her tilbyder Aalborg Mægleren helt nye og flotte boliger i og omkring Aalborg.

Er du på udkig efter en ny lækker villa med plads til hele familien, eller du ønsker måske et nyt rækkehus, så finder du hos Aalborg Mægleren lige det, dig og din familie har behov for.

Hvis det har vakt din interesse, så læs mere herunder.

 

AKTUELLE PROJEKTER

ZANGENBERGS ALLE 5, 9400 NØRRESUNDBY

Projektsalg

 

Flot og moderne ejendom

Bolig areal: 204 kvm.

ZANGENBERGS ALLE 13, 9400 NØRRESUNDBY

 

Flot og moderne ejendom

KØB NYT PROJEKTSALG I SMUKKE NORDJYLLAND

Hvis du ønsker at kombinere det stille familieliv med storbylivet, så har Aalborg Mægleren lige det, du leder efter. Her kan du nemlig købe et nyt arkitekttegnet projektsalg i eftertragtede områder i skønne Aalborg.

Vi har projektsalg i blandt andet Støvring, Svenstrup og Hasseris. Er du på udkig efter en lækker udsigtsvilla i Aalborg? Så tilbyder vi udsøgte villaer med smuk udsigt på toppen af Gaia Allé. Villaerne er tegnet af de anerkendte arkitekter Bjørk og Maigard med sans for smukke detaljer. Her får du en lækker bolig med smuk udsigt, flotte omgivelser og kort afstand til byen.


Har du altid drømt om at bo i en ny bolig i Aalborg? Så er det nu, du skal slå til. Vi tilbyder nemlig lækre arkitekttegnet projektsalg i eftertragtede områder. Her kan du få dine drømme opfyldt - hvad enten du er på udkig efter en villa eller et rækkehus.

Hos AMbolig finder du lige, hvad du leder efter. Hvis du drømmer om et rækkehus med flot arkitektonisk form, så har vi rækkehuse med fine, lyse detaljer og materialer i Lundbypark i Gistrup lidt udenfor Aalborg. Stedet er ideelt for børnefamilien, da den både er tæt på byen, en skole og en golfbane. Hvis du gerne vil vide mere om vores projektsalg, så kontakt os

KONTAKT OS