DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I AABYBRO

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Bor du i Aabybro, og overvejer du at sælge din bolig? Hos Aalborg Mægleren er vores speciale nordjyske boliger, og vi vil med glæde tage et kig på din bolig, hvis du er på jagt efter en ejendomsmægler i Aabybro. Vi har solgt adskillige boliger netop her, og vi vil også gerne gøre vores ypperste for at kunne levere dine husnøgler videre til en ny køber. 

 

Som din ejendomsmægler i Aabybro er vores mål ikke at lokke dig ind med den højeste udbudspris blandt relevante mæglere. Vores mål er derimod at være realistiske med den gode pris og sikre dig løbende god vejledning, så du får et salg, du kan være økonomisk tilfreds med, samtidig med at liggetiden ikke løber op i potentielt flere år. Vi tror på, at det gode salg sker, når der er den perfekte balance mellem salgspris og liggetid. 

Ejendomsmægler i Aabybro

Kan vi ikke sælge din bolig, er vores arbejde gratis

Vi kender Nordjylland, og vi kender vores egne evner. Derfor er vi ikke i tvivl om, at vi som din ejendomsmægler i Aabybro sagtens kan sælge din bolig til den rette pris inden for en optimal tidshorisont. Af den grund tør vi godt at sige: Solgt eller gratis. Skulle vi mod forventning ikke formå at sælge din bolig, koster det dig ikke en krone. 

 

Arbejdet indebærer blandt andet nye billeder, juridisk rådgivning, markedsføring og professionel service hele vejen igennem forløbet. Alt dette koster dig ikke noget, hvis vi ikke sælger din bolig. Det kan give dig en finansiel tryghed i, at du altid vil vinde i sidste ende uanset udfaldet. 

Bo Lynge


Ejendomsmægler i Aabybro: Få en gratis salgsvurdering

Som en fast service får du hos os som din ejendomsmægler i Aabybro en gratis salgsvurdering af din bolig, når du overvejer at sælge. Det er ganske gratis og helt uforpligtende at få at vide, hvad ens bolig er værd, hvis man går med salgstanker. Vi ved godt, at det er en omfattende beslutning at sætte sin bolig til salg, og derfor mener vi, at første step skal være gratis hos os. 

 

Står du efterfølgende med et behov for hjælp til at komme videre i salgsprocessen, står vores kompetente mæglere klar til at svare på dine spørgsmål. Vi ønsker at udrydde al tvivl hos dig, så du kan få ro i maven igennem hele forløbet. 

 

Vi har kendskab til den nordjyske muld

Det er en klar fordel, at man som mægler kender til det lokalområde, man skal sælge boligen i. Vi bestræber os altid på at have så mange mæglere som muligt med en form for lokal forankring i Nordjylland, da vi ikke er en landsdækkende kæde, men en lokal mægler med snuden i det rette spor. 

 

Vi elsker Nordjylland og Aabybro, og vi håber, at det kommer til udtryk gennem vores samarbejde. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at sælge din bolig som ejendomsmægler i Aabybro, og vi håber på at høre fra dig.

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Bestil gratis salgsvurdering af din bolig


EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale