DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER I DRONNINGLUND

Vi er med dig hele vejen. Vi praktiserer boligsalg i øjenhøjde og kundeservice i topklasse.

Bestil en salgsvurdering Kontakt os

Står du med en bolig i Dronninglund, som du gerne vil sælge eller overvejer at sælge? Hos Aalborg Mægleren er vi specialister i salg af netop boliger i Dronninglund, og vi har gennem tiden stolt kunne overlevere nøglerne til glade købere i dejlige Dronninglund. Derfor står vi også klar til at give dig kyndig og professionel rådgivning som din ejendomsmægler i Dronninglund. 

 

Det er ikke nødvendigvis sikkert, at vi kan give dig den højeste udbudspris blandt de mæglere, du måtte overveje. Men vi kan med vores årelange erfaring og indsigt i Dronninglund komme med et præcist og realistisk bud på, hvad din bolig går for, uden at du skal døje med en liggetid på flere år. Vi er bevidste om det ansvar, du lægger i vores hænder som din ejendomsmægler i Dronninglund – og det agter vi at leve op til. 

Ejendomsmægler i Dronninglund

Ejendomsmægler i Dronninglund: Solgt eller gratis

Vælger du at sætte din bolig til salg hos Aalborg Mægleren, sætter vi vores egen indtjening på spidsen som en ekstra motivation. Sælger vi, mod forventning, ikke din bolig, skal du nemlig ikke betale noget som helst til os. Vi tager professionelle billeder, hjælper dig med de lovpligtige dokumenter, markedsfører din bolig og tilbyder dig personlig rådgivning gennem hele forløbet, men alt dette får du gratis, hvis vi ikke formår at sælge din bolig.

 

Vi tror på vores egne evner, og vi vil gerne lade det komme an på en prøve. Du kan derfor aldrig tabe noget ved at vælge os som din ejendomsmægler i Dronninglund. 

Bo Lynge


Nordjyske mæglere med stærkt lokalt kendskab

Aalborg Mægleren er ikke en stor landsdækkende kæde, som rykker rundt på ansatte baseret på salgstal og statistikker. Vi kender vores publikum, og vores mæglere er alle i en eller anden grad lokalt forankret, så du får en mægler ud, der kender den nordjyske muld og den pris, området kan bryste sig af. 

 

Vi tror på, at den gode salgsoplevelse opstår, når mægleren har et indgående kendskab til det område, der skal sælges en bolig i. Vi står derfor til glæde på spring til at tage et kig nærmere på din bolig som din ejendomsmægler i Dronninglund, hvis du overvejer at sælge din bolig. 

 

Modtag gratis salgsvurdering inden for 24 timer

Er du endnu ikke helt overbevist om, at huset skal sælges, og vil du bare gerne kende prisen i det nuværende marked? Så kan du gennem Aalborg Mægleren få en uforpligtende og gratis salgsvurdering inden for 24 timer. Vi tilbyder dette som en service til dig, der har gjort dig tanker om et salg, men for nu blot ønsker at stikke en finger i jorden og mærke efter. 

 

Vi vil naturligvis blive glade, hvis du efterfølgende vælger os som din lokale ejendomsmægler i Dronninglund. Derfor står vi også til rådighed for alle de spørgsmål og tvivl, du måtte have i forbindelse med et forestående boligsalg. 

 

Hos Aalborg Mægleren kommer din oplevelse i første række, og det håber vi, at vi får lov at bevise som din ejendomsmægler i Dronninglund. Læs nærmere om de forskellige fordele her på siden, eller ring til os, hvis du har spørgsmål, som du mangler at få svar på. Vi ved, at du står foran en stor beslutning, og vi vil hjælpe dig på vej så godt, som vi kan.

 

SÆLG DIN BOLIG

BESTIL EN UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

INFORMATIONER OM DIG
INFORMATIONER OM BOLIGEN

EN STÆRK LOKAL FORBINDELSE

Vi har vores navn af en grund. Vi kender alle flækker af Aalborg, og derfor er vi det oplagte bud på en mægler, hvis du ønsker, at dit hus skal sælges af nogen med et stort lokalt kendskab.

Vores kyndige mæglere tager dig glædeligt i hånden og hjælper dig igennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.


AALBORG MÆGLEREN A/S

Kong Christians Allé 43
9000 Aalborg

+45 9818 8800 info@ambolig.dk
ÅBNINGSTIDER

Mandag - fredag: 10 -16
Øvrige tidspunkter: Efter aftale