Kong Christians Alle 26, 1. th., Hasseris, 9000 Aalborg

Velkommen hjem i en lys og lækker andelsbolig i Hasseris

På Kong Christians Alle 26, en populær adresse i Hasseris, finder du en smuk, velholdt rødstens –og murmestervilla opdelt i 4 andelsboliger og en af disse kan nu blive dit nye hjem.
Området er eftertragtet bl.a. for den korte afstand til alt hvad hjertet begærer. Inden for få kilometer har du Klostermarkskolen, Fitness World, hyggelige cafeer, gode indkøbsmuligheder og ikke mindst den hyggelige bådehavn og det pulserende centrum.
Der er fælles p-pladser til foreningen lige ved siden af huset.
Foreningen er en fin veldreven forening.

Velkommen indenfor:
Du bydes velkommen i lejlighedens entre hvorfra du har adgang til et praktisk bryggers – hvilket ikke er tit man ser i en lejlighed, men netop i denne andelsbolig får du faktisk også mange af goderne som hvis man havde været husejer.
Efter bryggerset er der adgang til et stort badeværelse, hvor du både har plads til stort skabsarrangement, bruseniche og dejligt spabad som indbyder til afslapning på de kolde vinterdage.
For enden af gangen får du et åbent køkken med spiseplads og udgang til en vestvendt altan hvor du kan kigge ned i den store fælles have og f.eks. holde øje med børnene der leger imens du passer grillen.
Stuetagen byder derudover på to stuer en suite – hvor den ene pt. er indrettet til soveværelse med skabsvæg, men med hele 131 kvm er der altså gode muligheder for at indrette sig efter andre behov.
Lejlighedens 1.sal har to gode værelser samt et åbent værelse/stue. Et virkelig lyst rum med charmerende fritlagte hanebjælker og udsigt udover naboens tage.
Dette hjem er oplagt for alle, børnefamilien, parret der har et ønske om god plads eller jer der drømmer om lejligheden men med luft omkring sig og adgang til have.

Vi glæder os til at fremvise så giv os et kald på tlf. 28299271 for at se nærmere på denne skønhed.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.