Engtoftevej 27A, 1. TV., Vestbyen, 9000 Aalborg

Fantastisk lejlighed i Vestbyen med egen garage

Søger du en moderne lejlighed med altan og egen garage, så behøver du ikke lede mere. Nu kan denne lejlighed i 2 plan blive din, hvis du ønsker at bo tæt på byen, men samtidig have ro omkring dig. Engtoftevej ligger i Vestbyen 5 min fra centrum, hvor både lejligheder og villaer ligger side om side i et spændende miljø. Du får ikke problemer med parkering, når venner eller familien er på besøg, så en super beliggenhed for bymennesket, hvor hverdagen skal fungere i de bedste rammer.

Vestbyen oser af charme, historie, kultur og hygge. Du vil her finde fred og ro, smuk natur, lækre boliger og masser af sjæl. Her bor du i gåafstand fra det absolutte centrum, hvor der findes de lækre specialbutikker som sikrer et optimalt udvalg af højkvalitets dagligvarer. I Vestbyen pulserer det maritime miljø og lystbådehavnen indbyder til hyggelige gåture. Her bor du trygt og godt og tæt på alt.

Velkommen
Du bliver budt velkommen ind i en stor entre, hvor du har adgang til soveværelse, badeværelse og kan fortsætte ind i det store køkken-alrum. Moderne køkken fra Invita med hvide grebsfrie elementer og god plads, når der skal kokkereres. Et meget lyst rum med højt til loftet og direkte udgang til altanen, hvor grillen kan tændes op til de mange smukke sommeraftener. Soveværelset er en god størrelse, hvor der er et fint skabsarrangement. Badeværelset forsætter i det moderne stilrene look, hvor der er vaskesøjle, fint badmiljø og god bruseafdeling. Der er selvfølgelig gulvvarme på badeværelset.

Der er trappe fra køkken-alrummet op til 1. salen, hvor man har indrettet stuen. Masse af lys fra det store vinduesparti skaber en super stemning i rummet, hvor der er god luft med det åbne stykke over trappen ned til køkkenet. En halvvæg forenden af rummet deler stuen og et lille ekstra rum med plads til en gæsteseng eller et lille hyggeligt kontor.

Denne lejlighed er i super fin stand og ligger i et eftertragtet område, så kan helt klar anbefale at komme ud og se den.

Bestil en fremvisning i dag på 40276010.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 38 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.