Solgt
Solgt

Kronhjorten 75, 9530 Støvring

Stilrent, indflytningsklart og dobbeltgarage

Denne velindrettede villa står 100% indflytningsklar, så du blot selv skal stå for indretningen. Du får et skønt Gable hus fra det velrenommerede og lokale byggefirma KFS. Helt nyt og klar til dig og din familie.

Hjemmet ligger i det meget populære område ”Kronhjorten” som er både bynær og luftig.

Belægning og have er anlagt. Hvilken hæk du ønsker er op til dig og naboen. Du får stor terrasse mod sydvest, hvilket er helt perfekt.

Lad dig nyde den luksus det er at kunne køre din bil ind i den store dobbeltgarage. Der er god plads til begge biler. Du vil hurtigt blive glad for at kunne gå tørskoet ind i huset via det velindrettede bryggers. Meget praktisk.

I dagens anledning er du for en kort stund gæsten, hvorfor jeg vil tage dig med ind via den rummelige entre. Man føler sig særdeles velkommen. God plads til overtøj og velkomstkrammere.

I denne ende af huset finder du to af husets gode værelser. Ydermere er der – naturligvis vil jeg sige- adgang til fint badeværelse. Gennemtænkt og veldisponeret.

Lad dig betage af det store alrum, hvor de vestvendte vinduer giver et skønt lysindfald når du kommer hjem fra arbejde. Døre ud til det fine terrasseareal. Der er endnu et værelse i direkte forbindelse til alrummet- perfekt til kontor, gæsteværelse eller 3. børneværelse.

Husets stue er rummelig og nem at indrette. Man vil på samme tid mærke hyggen og kunne nyde det dejlige lysindfald. Lofterne der går til kip, er med til at give huset sit særpræg.

Voksenafdelingen rummer det skønneste walkincloset, samt adgang til et yderst lækkert badeværelse, hvor der er fundet plads til både kar og brus.

Overalt er der taget nogle gode valg. Loft til kip i alrum og stue. De lyse troltektlofter er med til at give en sublim akustik, hvilket du vil værdsætte meget højt. Flere indbygningsspots som giver et fint lys. Store 60x60 klinker og et godt gulvvalg i de resterende rum. Du vil helt sikkert blive glad for dette hus.

Lad dig friste og bestil fremvisning snarest. Måske du kan nå at få sensommeren i dette skønne hus?

  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.