Lektorvej 9, Gymnasiekvarteret, 9000 Aalborg

Skøn villa i det populære gymnasiekvarter

Går i og drømmer om en skøn villa i rolige omgivelser, hvor der er plads til familielivet og samtidig ligger tæt på byen, så tør vi godt love at denne villa er noget for jer. På Lektorvej i det velkendte gymnasiekvarter ligger denne rødstensvilla gemt lidt væk fra vejen, hvor man er helt ugeneret og kan nyde privatlivet. Det naturskønne område Golfparken ligger få minutters gang væk, hvor børnene, løbeskoene og hunden kan luftes.
Gymnasiekvarteret ligger på kanten af 9000 Aalborg mellem Kærby, Gug og Øgadekvarteret. Området er kendt for sin korte afstand til Aalborg C. og sit prisvenlige niveau. Her er god afstand til skole, gymnasie, institutioner og kun små 15 min cykeltur til Aalborgs gågader. Der er desuden kort afstand til motorvejsforbindelse i både nord- og sydgående retning, og den offentlige transport er stort set lige ved døren. Området er rigt på villaer og i særdeleshed området ved Lektorvej er et skønt, lukket område som tiltrækker mange købere, især børnefamilier.


Velkommen ind:
Villaen byder indenfor i en lille hyggelig entre, hvor der er adgang til 3 værelser, badeværelse og køkken. Et nydeligt HTH-køkken, hvide elementer og masse af opbevaringsplads. Herfra er der åbent indtil stuemiljø, hvor der er en spiseafdeling, hyggekrog med tv og den store sofa-afdeling med brændeovn og udgang til sydvest vendt terrasse. Dejligt lysindfald og flotte gulve giver en skøn fornemmelse, hvor man sagtens kan forstille sig mange hyggelige aftener i familiens tegn. Forenden af stuen er der et værelse/kontor, så har man brug for hjemmearbejdsplads er det helt ideel til dette. Fra spiseafdelingen har du også adgang til bryggers, hvor der er installeret ekstra badeværelse og lavet endnu et dejligt stort værelse.

Super skønt hus med dejligt terrassemiljø foran huset, som giver et dejligt indtryk når man kommer hjem fra arbejde eller når gæsterne kommer på besøg. Der er ligeledes fin garage, så bilen kan holde sikkert og tørt.

Lyder dette som noget for dig, så giv mig et ring allerede i dag for en fremvisning på 40276010.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 38 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.