Gustav Zimmersvej 116, Nørhalne, 9430 Vadum

LUKSUS BOLIG MED STOR INDBYGGET CARPORT OG SKØN UGENERET TERRASSE

Søger du en ny flot indflytningsklar bolig, så bør turen gå til Gustav Zimmersvej 116. På adressen finder du en spændende villa opført i 2014 med et hav af luksuriøse detaljer.

DET PERSONLIGE FAMILIEKØKKEN!
Husets hjerte er uden tvivl køkken/alrummet. Her er højt til loftet, masser af skabs- og bordplads for ikke at forglemme adgang til de fleste rum i huset. Køkkenet som er fra HTH er stilrent og elegant og danner rammen om det ultimative køkkenliv med integreret amerikaner køleskab. Om man vil spise ude eller indenfor er op til det danske vejr, - men vælger man udenfor, kan man let og hurtigt dække bord, idet der fra køkkenet også er direkte adgang til ejendommens skønne terrasse. Er man mere til afslapning på sofaen med en god bog, så bør man opholde sig i ejendommens lyse og flotte stue, som ligger placeret op af køkken-alrummet. Denne indretning giver en god fornemmelse af at køkken-alrum og stue ”flyder” sammen, således det føles som eet stort familie rum.

Byggefirmaets velsatte streger ses tydeligt på resten af husets indretning. Ejendommen er opført med børne- og voksen afdeling, og fungerer derfor perfekt til en mindre familie. Ejendommen byder på to gode børneværelser samt moderne og minimalistisk badeværelse med bruseniche. Husets andet badeværelse finder du i sammenhæng med ejendommens master bedroom. En smart og funktionel opdeling, således man som voksen får sit helt eget badeværelse. - I alle rum er der skabsplads til både tøj og legetøj.
HER MÅ DER SPARKES DÆK…Som en god detalje, er husets carport integreret med huset og man kan således gå direkte fra bilen ind i husets entre/bryggers. Her kan man placere sine varer fra købmanden eller smide gummistøvlerne helt uden at husets gæster ser det. Der er integreret redskabsrum direkte i forbindelse med carporten på 12 m2, som fint kan bruges til græsslåmaskinen eller lig.

BOBLER PÅ TERRASSEN…
Efter en stresset dag på job, har du her mulighed for at nyde en afslappet sommeraften med et glas boblende champagne på ejndommens ugenerede terrasse. Er du til endnu flere bobler, så kan de nydes i ejendommens spa, som står placeret udendørs på terrassen. Spaen kan bruges året rundt. (Spabadet medfølger ikke i handlen men kan forhandles med i købet)

Alt i alt er Gustav Zimmersvej 116 et rigtig godt køb for dig, der ønsker et indflytningsklart og gedigent hus i kvalitetsmaterialer og med masser af god stemning. For yderligere information eller en fremvisning kontakt Mai Hallberg Møller på tlf. 25 53 49 94.

Nørhalne er den by i Jammerbugt Kommune, som ligger nærmest Aalborg og nærmest motorvejen (kun 4 km fra motorvejstilkørsel). Dette gør området meget attraktivt for pendlere.
Byen har de seneste år oplevet en opblomstring i foreningslivet, hvilket betyder, at der er et helt unikt sammenhold i byen - et sammenhold der værnes om! Foreningerne omkring forsamlingshuset, Borgerforeningen og idrætsforeningen er ganske enkelt med til at gøre Nørhalne til et godt sted at bo. Aktiviteter som Nørhalne Cup, kunstudstillinger, Petanque, ride faciliteter samt skøn fodboldgolfbane er uden tvivl også med til at gøre Nørhalne kendt langt uden for Jammerbugt Kommunes grænser.


2 SKØNNE BADEVÆRELSER - 32 M2 INTEGRERET CARPORT MED DIREKTE INDGANG TIL HUSETS BRYGGERS - UDHUS PÅ 12 M2 - STOR FLOT TERRASSE - (MULIGHED FOR TILKØB AF SPA) - LUKSUS VILLA OPFØRT I 2014

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.