Constancevej 2B, Hasseris, 9000 Aalborg

FIN, INDFLYTNINGSKLAR VILLA, PRIVAT OG UGENERET BELIGGENHED PÅ EN AF DE MEST MONDÆNE ADRESSER I INDRE HASSERIS!

Indre Hasseris og særligt + 200 m2 i Indre Hasseris, er uden for de flestes økonomiske rækkevidde, men her er en sjælden chance for de hurtige..

Nu har du nemlig en ganske speciel og unik mulighed for at erhverve en stor og veldisponeret familievilla på absolut bedste placering midt i Indre Hasseris, til langt under hvad en gennemsnitlig villa ellers koster i det område. Her bor du i gåafstand til alt fra parker og skov, til midtby og dermed indkøb, kultur, gastronomi og byliv.

Fantastisk villa på hele 220 kvadratmeter fordelt ud på to etager midt i Hasseris. En fantastisk beliggenhed afskærmet fra offentlig vej via privat indkørsel. For enden af indkørslen finder du husets tilhørende carport på 32 kvadratmeter. Herfra har du under 2km til Aalborg
Centrum, Hasseris Bymidte og Stolpedalsskolen. Altså er alle dagligdagens nødvendigheder med andre ord hurtigt og nemt tilgængelige.

Villaen er bygget i 1985 og er siden da blevet ombygget i 2007, og fremstår stadig virkelig flot. Ved første øjekast bemærkes villaens pragtfulde vandskurede murstensvægge og det røde teglstenstag. Kom indenfor i den charmerende villa. Døren åbnes og du træder ind i en dejlig lys entre med et velholdt og mørkt charmerende klinkegulv. Herfra har du adgang til to af husets fem værelser og dertilhørende toilet. Du får samtidig adgang til husets fantastiske stue med mørkt trægulv, hvide vægge og store vinduespartier der er med til at give et naturligt lysindfald. Fra stuen har du adgang til en halv overdækket terrasse hvor de sene sommernætter kan nydes med venner og familie. Villaens velholdte køkken med tilhørende bryggers er også placeret i forbindelse med stuen. Husets sidste værelse på første plan finder du også i forbindelse med stuen, værelset her har eget badeværelse. På husets anden etage bemærkes ligeledes det lyse trægulv og de store ovenlysvinduer. Ovenpå finder du også husets sidste to værelser - begge med en charmerende fransk altan.

Der er så meget mere at fortælle, men vi vil meget hellere vise det frem.

Vi glæder os til at fremvise dette pragtfulde hjem for netop dig.

Ring til Bo allerede i dag og book en fremvisning på tlf. 2021 0808

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge

  • Indehaver, Ejendomsmægler
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han er 38 år og bor i eget hus i Gl. Hasseris. Han har mere end 18 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 14 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Her har han solgt boliger de sidste 13 år!. Han er først og fremmest Nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.