Gartnervej 100, City Syd, 9200 Aalborg SV

BELIGGENDE PÅ STILLE STIKVEJ TÆT TIL CITY SYD

Dette hjem er beliggende i Skalborg, tæt på City Syds mange indkøbsmuligheder, både dagligvare, specialforretninger, tøjbutikker og restauranter, ja bare alt. Der er ligeledes kort afstand til skole, legeplads og grønne områder. Faktisk er der mange spændende planer for netop dette område.

Gartnervej 100 er oplagt for alle, hvad end du blot er dig selv, et par eller en familie. Du skal bare ønske dig et hjem, hvor der er plads til hygge, afslapning og kærlighed. Ligeledes et sted med minimum af vedligehold, så du blot kan nyde tilværelsen og bl.a. den skønne sydvendte have, hvor hækken allerede skaber rammerne for privatlivet.

Velkommen til denne moderne 134 kvm kvalitetsbolig fra 2010. Boligen er fordelt i 2 plan og har medfølgende carport og skur.

Huset har to indgange, en fin entre og en praktisk bryggersindgang. Fra entreen er der adgang til et fint gæstetoilet. Bryggerset har vaskesøjle og god opbevaringsplads.
Begge rum leder dig videre til et skønt, åbent og lyst hjerterum, nemlig et stort køkkenalrum, hvor lyset for lov at strømme ind fra de mange spændende vinduespartier. Boligens veludnyttet stueplan giver plads til at samle hele familien eller den store venne-gruppe.
I god rød tråd med resten af hjemmet er køkkenet i moderne hvidt inventar med greb og kvalitets hvidevare. Hele stueplan har i øvrigt gulvvarme.

Fra køkkenet er der adgang ud til en sydvendt terrasse og have. Jeg synes at netop have-miljøet på Gartnervej 100 gør denne bolig ekstra god! Du kan være privat og nyde solens stråler fra de mange hyggelige kroge. Sælger ELSKER denne have, så mon ikke også du kommer til det.

På 1. sal er der et flot, moderne badeværelse med gulvvarme, et repos samt 3 gode værelser, der alle har medfølgende skabe.

Vi glæder os til at vise dette hjem og dets mange muligheder frem – så book en fremvisning ring på tlf. 28299271.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.