Hadsundvej 81, Vejgaard, 9000 Aalborg

Charmerende gulstens-villa på 170 etagemeter i skønne Vejgaard

Skal du være næste ejer af dette velholdte 50´er hus beliggende centralt i Vejgaard, med den smukkeste lukkede have, hvor man er helt ugeneret og kan nyde de mange hyggelige sommeraftener. Huset er i 2 plan hævet godt op over vejniveau og med tilhørende muret garage.

I bydelen Vejgaard finder man alt hvad hjertet begærer set i forhold til indkøb, skole, fritidsordninger og fritidsaktiviteter. Beliggenheden i Vejgaard taler for sig selv - Et skønt roligt kvarter, tæt på grønne områder, gode transportmuligheder, samt kort afstand til Vejgaard Bymidte. Vejgaard er i dag en af de mest populære bydele i Aalborg - mange unge mennesker flytter hertil fordi, at man får en by i byen. Man har Aalborg midtby lidt på afstand, men alligevel ikke længere væk, end man kan nå frem med en kort cykeltur. Man får det bedste af begge verdener. Alle de daglige indkøb er kun 2 minutters gang fra huset og skal man på shoppetur i byen, så er det bare op på jernhesten og afsted.

Velkommen indenfor:
Du bydes velkommen ind i en entre, hvor der er adgang til badeværelse og nedgang til kælderniveau. Badeværelse med klinker, lille badmiljø og separat bruseniche. Fra entre gennem en lille gang har du adgang til køkkenet, stuen og et værelse hvor der er udgang til en super fin hævet terrasse ud mod haven. Køkkenet er fra Vordingborg, lyst og med god skabsplads. Stuen er dejlig rummelig med spiseafdeling i den ene ende og sofaarrangement i den anden ende. Flotte lyse gulve der er gennemgående fra gang, entre, køkken og værelse, samt nyere lyddæmpende vinduer i huset.

I kælderniveau har du 3 disponible rum, et badeværelse, lille viktualierrum og en lang fordelingsgang med udgang til garagen. Super fin velindrettet kælder med flotte gulve og rigtig god stand. Tilhørende huset er en muret garage på 24 kvm.

Den lukkede have kræver vist ikke de større præsentationer, da den står virkelig skarp og giver en fantastisk oplevelse. Unikt miljø med japansk inspiration og helt idyllisk at bevæge sig rundt i.

Kontakt allerede i dag Jesper Jensen for en fremvisning på 40276010.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 38 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.