Konvalvej 11, Nørhalne, 9430 Vadum

Indflytningsklar villa i roligt kvarter

Er du som mange andre på udkig efter et godt og indflytningsklart hus i et plan, så bør du opleve denne bolig blot 15 min. kørsel fra Aalborg. Her får du 165 kvadratmeter, velindrettet med masser af værelser, 2 stuer og 2 badeværelser. Hvid kalkstenvilla med fladt tag, som ligger helt ugeneret og blot venter på nye ejere.
Området byder på alt hvad enhver familie måtte ønske sig! Få hundrede meter til daginstitution, børnehave, skole og Nørhalnes skønne idrætshal, som bl.a. er kendt for afviklingen af Nørhalne Cup. Kunstudstillinger, ridefaciliteter og skøn fodboldbanegolf er uden tvivl også med til at gøre Nørhalne by kendt i Jammerbugt Kommune, som ligger nærmest Aalborg og nærmest motorvejen.
VELKOMMEN TIL Konvalvej...
Træd ind over dørtrinet til huset bryggers, hvor der er vaskefaciliteter og et moderne viktualierrum til opbevaring. Herfra er der adgang til stor fordelingsgang og køkkenet. Et dejlig stort køkken-alrum, hvor arbejdsvilkårene er i top med elementer på begge sider, så alt er indenfor en håndsrækning. For enden af rummet er spiseafdelingen, så det er nemt at servere maden for familien. Herfra er der direkte adgang gennem fransk dør til den ene af 2 stuer med gulvvarme, hvor mulighederne for indretning er mange. Tv-afdeling og forlængelse hertil er en stor spisestue, når der skal holdes fødselsdag for hele familien. Det kan også gøres omvendt, så tv-stuen er sidst med plads til stor sofagruppe til de mange hyggelige aftenstunder, hvor man skal nyde varmen fra brændeovnen. Her er der udgang til husets sydvendte terrasse.
Huset har 4 værelser i alt, en forældreafdeling i forbindelse med stuerne med tilhørende badeværelse. Stort badeværelse fra 2008 med badekar og flot klinkegulv med gulvvarme, som giver et lækkert badmiljø. De 3 andre værelser er i forbindelse med den store fordelingsgang ved bryggerset, hvor der også er tilhørende badeværelse. Perfekt børneafdeling, samt plads til kontor eller et gæsteværelse.
Der er centralvarme fra eget anlæg, samt solceller som minimerer omkostningerne.
Tilhørende er en garage på 28 kvm.
Lyder dette interessant for dig, så kontakt Jesper Jensen på tlf. 40276010 for en fremvisning.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.